Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 101-55 (φωτο&βίντεο)


Ευρεία νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια επί του ΓΑΣ Βαφύρα με 101-55, σε ένα ματς που σίγουρα δεν αντέχει κριτικής.
Το συγκρότημα του Μανώλη Λευκόπουλου μπήκε δυνατά από την αρχή με γρήγορο μπάσκετ και φρενήρη  ρυθμό, πετυχαίνοντας την πιο μεγάλη σε έκταση φετινή του νίκη και μάλιστα με κατοστάρα. Από την άλλη μεριά οι γαλάζιοι του Μιχάλη Σαραπτσή, με παθητικό 1-9 (νίκες – ήττες) φάνηκε ότι πρέπει να παλέψουν πολύ στη συνέχεια για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία στην κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 52-23(ημ), 72-39, 101-55.
Διαιτητές οι κ.κ. Σαρακινίδης και Χρυσάφης.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Λευκόπουλος): Παρίσης 9, Μπαγιώκας 10(1), Παντοφλίδης 12, Μπαλιάκας 24(1), Αβραμίδης 7(1), Παπαγερίδης 16(1), Σιτσάνης 9(1), Γιοβανόπουλος 6, Πρόιος, Καραγιάννης 4, Καρκάρας 4.
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Καλαϊτζίδης 4, Ζαμάνης, Καραμπατάκης 8(2), Σαμαράς, Στρατηγός 1, Μαρινόπουλος 6, Ζήσκας 1, Μαντζόλης 2, Κουμπατσιάρης, Παπαδόπουλος 10(2), Κουρκούτας 23(1).

Στο Κλιμάκιο Ημαθίας- Πέλλας 7 παίκτες του ΜΙΝΙ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.
Στο ημίχρονο συνομιλήσαμε με τον προπονητή του τμήματος ΜΙΝΙ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια κ. Τσοπουρίδη Θεόδωρο (βλέπε βίντεο), ο οποίος  μας ενημέρωσε για τη διάκριση των παικτών του, οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση κλιμακίου Ημαθίας-Πέλλας στην πόλη της Νάουσας. Πρόκειται για τους εξής: Στάκταρης, Εξαρχόπουλος, Γκλεζάκος, Γιοβανόπουλος, Ζωίδης, Πουαρίδης Φ., Σωτηράκης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.