Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες αστυνομικές ταυτότητες με κόστος 10 ευρώ


Στην αλλαγή όλων των αστυνομικών ταυτοτήτων προχωρά το επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση. Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι Έλληνες θα αποκτήσουν τις νέου τύπου σύγχρονες ταυτότητες, για τις οποίες θα κληθούν να πληρώσουν 10 ευρώ.
Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Ιανουαρίου την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, είπε στην ΕΡΤ ότι πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο και που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα.
«Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα 10 ευρώ ότι θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες» πρόσθεσε.
Η επιτροπή θα προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου στις νέες ταυτότητες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!.....................
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!! .......................
    ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ !!!!!!!!! .........
    ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!! ............
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ........"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω με αυτα που λες! Αλλα μη μπερδευεσαι! Ειναι η δευτερη φορα αριστερα! Στην πρωτη καλα τα πηγαιναν αλλα τη δευτερη μας βγηκαν πιο δεξιοι και απο τη χρυση αυγη!
      Περαστικα και αλιμονο μας!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.