Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία την FRONTEX στην Ελλάδα


Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο τη δύναμη της Frontex που επιχειρεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Die Zeit", από τον Μάρτιο θα μπορούσαν να διατεθούν και δύο σκάφη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.  
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ FRONTEX, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Η Νο1 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ 14 "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ"(?) -ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ- ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ "ΟΡΓΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ!!!.ΤΩΡΑ ΤΙ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝΕ??? ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ Τ' "ΑΦΕΝΤΙΚΑ", ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ, ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ(!!!)...ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ?...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. more ti mas lete emeis den eixame 179 mpatsous na baloume sta sinora? mipos na baloume k 11.000.000 germanous sthn ellada k na figoume emeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.