Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση Ακαδημίας Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης στην επιστολή διαμαρτυρίας της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών


Με λύπη αναγκαζόμαστε σε αντίθεση με το ήθος του συλλόγου μας να ασχοληθούμε και να απαντήσουμε σε έγγραφο διαμαρτυρίας της αθλητικής ακαδημίας Γιαννιτσών (η οποία μας θεωρούσε φιλικό σωματείο.)
Τα αληθινά γεγονότα σε αντίθεση με αυτά που παρουσίασαν αυτοί που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο ως  εκπαιδευτικοί, ως προπονητές δάσκαλοι και ως παράγοντες ήθους είναι τα εξής: Φιλοξενήσαμε όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες την παραπάνω ακαδημία και στο ημίχρονο του αγώνα ζητήσαμε από τον διαιτητή όπως ορίζει ο κανονισμός να δει πόσοι παίζουν γεννημένοι το 2000. Ο διαιτητής έκανε τον έλεγχο και διαπιστώθηκε παρουσία του προπονητή της αντιπάλου ομάδας ότι ήταν πέντε αθλητές γεννημένη το 2000 οι οποίοι και αγωνίσθηκαν.  Η αντίπαλη ομάδα νίκησε τον αγώνα δίκαια και άξια και για το λόγο αυτό στο τέλος δώσαμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον προπονητή τους. Μετά τον αγώνα ο διαιτητής μας ενημέρωσε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε δελτία γεννημένων το 2000 τέσσερα και όχι πέντε που χρησιμοποίησε και μπορούσαμε αν θέλαμε να υποβάλουμε ένσταση. 
Επειδή όμως το ήθος μας και ο λόγος που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και τα παιδιά εδώ και 16 χρόνια είναι να προσφέρουμε και όχι να έχουμε στόχο μόνο το κέρδος δεν κάναμε ένσταση για το λόγο ότι χάσαμε δίκαια από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι το ήθος και όχι τα ψέματα και οι συκοφαντίες και η διαστρέβλωση της αλήθειας για εντυπώσεις και μόνο. Τέλος όταν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας βάζουν στο τέλος και το όνομα τους και δεν κρύβονται ανώνυμα πίσω από έναν σύλλογο. 
Ζητάμε συγνώμη και μόνο που ασχολούμαστε με τέτοια θέματα.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ένας νεοφώτιστος αστέρας)      
Ακαδημία Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης.                                                                         

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εαν η Ακαδημία όντως ειχε 4 δελτία αντι για 5, τότε θα επρεπε να γινει ενσταση.
    Τα παιδια μας τα μαθαινουμε περαν του ποδοσφαιρου, να σεβονται και να τηρουν τους κανονες του παιχνιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.