Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαφύρας Δίου - Σκυδραϊκός 44-70 (φωτο)


Σε ακόμα μία ήττα εντός έδρας υποχρεώθηκε ο Βαφύρας Δίου το Σαββάτο 5 του Δεκέμβρη στις 6:00 το απόγευμα.
Το παιχνίδι έγινε στο ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ με αρκετούς φίλους των γηπεδούχων, που έφυγαν και πάλι στεναχωρημένοι καθώς η ομάδα τους δεν τα κατάφερε.
Μάλιστα η ομάδα του coach Σαραπτσή υποχρεώθηκε να ακολουθεί στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε να πάρει μία διαφορά 7 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (15-22) η οποία διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (2ο: 25-32, 3ο: 39-46).
Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως ήταν καταστρεπτικό για τους γηπεδούχους. Στο 3΄ πριν τη λήξη του παιχνιδιού το επιμέρους σκορ ήταν 5-20 και το σκορ του παιχνιδιού 44 – 66. Σε εκείνο το σημείο ο coach Σαραπτσής έβαλε στον αγώνα του τρεις νεαρούς που είχε στην δωδεκάδα Ζαμάνη, Κακαμούκα και Σαμαρά. Επιθετικά δεν άλλαξε τίποτα, ενώ αμυντικά η ομάδα δέχθηκε ακόμα 4 πόντους. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 44 – 70.
Η ομάδα βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση καθώς συγκατοικεί στην τελευταία θέση με τον Βατανιακό και τον Πανεδεσσαϊκό με μία νίκη, δύο νίκες μακριά από τον Σκυδραϊκό. Η ομάδα του Βαφύρα εμφανίστηκε και σε αυτόν τον αγώνα με πολλές και σημαντικές απουσίες. Μετά το τέλος του αγώνα ο coach Σαραπτσής δήλωσε:
«Σχετικά με τις απουσίες θα τα συζητήσουμε και θα μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Υπομονή δύο αγωνιστικές ακόμα. Τώρα όσο για τα ατυχή αποτελέσματα, οφείλονται καθαρά στην συνοχή που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, στην έλλειψη προπονήσεων σε πολλούς παίκτες, αλλά και στην έλλειψη αγωνιστικής εμπειρίας στους περισσότερους στο επίπεδο της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Βλέπετε και γνωρίζετε πως στην αρχή αλλιώς σχεδιάσαμε τον προγραμματισμό, αλλά αλλιώς μας ήρθαν τα πράγματα. Στο ερασιτεχνικό μπάσκετ, στο μόνο που μπορείς να στηριχθείς είναι ο λόγος ορισμένων ανθρώπων. Δυστυχώς αυτός ο λόγος δεν έχει την ίδια ισχύ για όλους μας».

ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Ανδριάς 2, Γεωργαντάς, Ζαμάνης, Ζήσκας 2, Κακαμούκας, Καλαϊτσίδης 18 (2), Καραμπατάκης 8 (2), Κουμπατσιάρης, Μαντζόλης, Μαρινόπουλος 14, Σαμαράς, Χατζηιωακείμ.
ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Δεμιρτζάκης 5 (1), Δημπάρης 5 (1), Καπετανόπουλος 4, Μουμτζίδης 10, Ντουλαβέρης 4, Σημαιοφορίδης 16 (2), Τσανακτσίδης 24 (2), Τσεσμετζίδης 2, Χαραλαμπίδης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.