Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: 2 χρόνια Coup Espresso & Wine Bar


Το Coup Espresso & Wine Bar συμπληρώνει 2 χρόνια λειτουργίας και σβήνει τα κεράκια του την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη κ την στήριξη που δείχνετε αυτά τα δύο χρόνια κ υποσχόμαστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς! 
Μαζί μας θα είναι η Μαρία Μούρτζου με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους μας παρουσιάζει το επιτυχημένο μουσικό project «Cover Stories» με έντονη διασκευαστική διάθεση, αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών από παλαιότερες δεκαετίες, αλλά και του σήμερα.
Με πολυετής σπουδές τόσο στην μουσική όσο και στην τέχνη του κινηματογράφου η Μαρία Μούρτζου συνεργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Γιάννη Δαμιανίδη (πιάνο και καλλιτεχνική επιμέλεια) και τον Λάζαρο Πλιάμπα (Τύμπανα). Στην διάρκεια αυτών των χρόνων έχει πειραματιστεί με ποικίλα είδη μουσικής και έχει συμπράξει με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες. Αυτό που την χαρακτηρίζει και κάνει τόσο ιδιαίτερα τα live της, είναι τα προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια μέσα από το διαχρονικό ελληνικό και ξενόγλωσσο μουσικό στερέωμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.