Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - Βατανιακός Σάρισα 60-78 (φωτο&βίντεο)


Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015 η ανδρική ομάδα basket του Ζαφειράκη.
Η ομάδα της Νάουσας ξεκίνησε με τους Τούφα-Σκουλαριώτη, Σιδηρόπουλο, Μουρατίδη και Ζιάννη στη βασική της πεντάδα. Από νωρίς φάνηκε πως ο Βατανιακός μπήκε αποφασισμένος να πάρει το «διπλό» καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Ζαφειράκη και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με 9 πόντους (15-24).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ζαφειράκη συνέχισε να έχει προβλήματα στην άμυνα και να είναι ιδιαίτερα άστοχη με αποτέλεσμα (8,22) πριν την λήξη του ημιχρόνου να βρεθεί πίσω με 15-30. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο με την ομάδα του Βατανιακού να βρίσκεται σταθερά μπροστά στο σκορ και με τους παίκτες του Ζαφειράκη να μην βρίσκουν τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τον Βατανιακό με σκορ 23-35.
Στην επανάληψη τα σκληρά μαρκαρίσματα και ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού δεν βοήθησε τον Ζαφειράκη να ξανά μπει στο παιχνίδι και (5,40) πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρέθηκε πίσω με 19 πόντους (28-47). Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 40-53.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης καλούνταν να ανατρέψει την διαφορά των 13 πόντων και να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για φέτος. Ο Βατανιακός όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κατάφερε να προηγηθεί με την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι με 21 πόντους (40-61) (7,15). Στο σημείο εκείνο ο Ζαφειράκης έκανε την αντεπίθεση του και με ένα 8-0 μείωσε στο 48-61. Δεν ήταν όμως αρκετό για να μπει στο παιχνίδι καθώς ο Βατανιακός αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και κέρδισε το παιχνίδι 60-78

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Τούφας-Πουρλίδας): Σκουλαριώτης 10, Σιδηρόπουλος 10, Ζιάννης 10, Μουρατίδης 3, Βάιγκαντ 7, Λιόλιος Αν. 8, Τούφας 7, Ζαχαριάδης 5.

Δείτε το video:



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.