Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 8 κλείνουν οι κάλπες για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας λόγω αυξημένης συμμετοχής


Στις 8:00 το βράδυ θα κλείσουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης, λόγω της αυξημένης συμμετοχής.
Ο κ. Τραγάκης εξέφρασε την ικανοποίηση της ΝΔ για τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
Η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 10 το βράδυ. 
Στην δήλωσή του ο κ. Τραγάκης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθαν μαζικά και συγκινητικά σήμερα να τιμήσουν τη Δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν Πρόεδρο και Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
Επειδή παρουσιάζεται το φαινόμενο να έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση μέχρι και αυτή την ώρα -σκεφτείτε ότι σχεδόν υπερβαίνουμε τις 200.000 ψηφισάντων- σκεφτόμαστε, εκτός του ότι θα τους ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, να δώσουμε και μια παράταση μιας ώρας για τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, αντί για τις 19:00 στις 20:00.
Σε ερώτηση τι ώρα θα έχουμε εικόνα των αποτελεσμάτων ο κ. Τραγάκης απάντησε:  Όπως γνωρίζετε, τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα είναι εκείνα τα οποία θα μας στείλουν οι αρμόδιες κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές. Όταν έχουμε επιβεβαιωμένα αποτελέσματα, θα σας τα ανακοινώσουμε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.