Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σ. Καρπάς: "Στηρίξτε το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας" (βίντεο)


Βοηθήστε με να βοηθήσω παιδιά που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας. Έστω και €1 είναι αρκετό για να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό.
Το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας είναι έτοιμο για ένα σπουδαίο και χρήσιμο βήμα, το οποίο θα εξασφαλίσει στα παιδιά με κινητικά και νοητικά προβλήματα, ένα καλύτερο μέλλον. Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ και ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είμαστε nerds, internet trolls και ακοινώνητοι, αναίσθητοι νέοι. Μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερα και ομορφότερα πράγματα. Θέλω τη συμπαράστασή σας σε αυτό.
Στήριξη μέσω PayPal.
https://imraising.tv/u/unboxholics
Τραπεζικός Λογαριασμός Eurobank
0026.0292.91.0100702294
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Σάκης Καρπάς - Unboxholics
Στηρίξτε το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας
Βοηθήστε με να βοηθήσω παιδιά που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας. Έστω και €1 είναι αρκετό για να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό. Το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας είναι έτοιμο για ένα σπουδαίο και χρήσιμο βήμα, το οποίο θα εξασφαλίσει στα παιδιά με κινητικά και νοητικά προβλήματα, ένα καλύτερο μέλλον. Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ και ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είμαστε nerds, internet trolls και ακοινώνητοι, αναίσθητοι νέοι. Μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερα και ομορφότερα πράγματα. Θέλω τη συμπαράστασή σας σε αυτό.Στήριξη μέσω PayPal.https://imraising.tv/u/unboxholicsΤραπεζικός Λογαριασμός Eurobank0026.0292.91.0100702294Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Δημοσιεύτηκε από Sakis Karpas στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συλλόγου , την κ. Μάρκου και τον Κ, Καρπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.