Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή καταπέλτης από Αετό Σκύδρας – Θα σπάσουμε όλες τις «παράγκες»


Τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι ομάδες που έχουν αγανακτήσει με όλα τα γεγονότα και καταστάσεις που αμαυρώνουν τον ποδοσφαιρικό χώρο στα γήπεδα της Πέλλας.  
Μια από αυτές και η ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας,  που επανασυστάθηκε στο περσινό πρωτάθλημα και φέτος κάνοντας δυνατές κινήσεις στον μεταγραφικό χώρο, ξεκίνησε αποφασισμένη να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στις υψηλές κατηγορίες που της αρμόζει.
Αυτό βέβαια θα ήταν ευκολότερο αν τα παιχνίδια γινόταν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου... Δυστυχώς όμως οι «παράγκες»  που υπάρχουν είτε μέσα στην ΕΠΣ, είτε στην Διαιτησία, δυσκολεύουν πολύ αυτό το έργο, αφού σε πολλούς αγώνες η διαιτησία έχοντας ''πάρει'' εντολές  από αρμόδιους, καθοδηγεί τα αποτελέσματα με τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις της.  Δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιοι άνθρωποι που έχουν υπεύθυνες θέσεις μέσα στην ΕΠΣ,  να προμοτάρουν μα πλάγιους τρόπους τις ομάδες από τα χωριά που κατάγονται ή διαμένουν...και αυτές να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικούν την άνοδο.  Είναι απαράδεκτο. Δεν το δεχόμαστε και ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε καθοδηγούμενες  και προκλητικές διαιτησίες που είναι σκεπασμένες από την  ''μεγάλη ομπρέλα '' των επισήμων Διαιτητών, που είναι υπεύθυνοι για τον ορισμό των διαιτητών. 
Το Σωματείο του Αετού Σκύδρας , έχει μεγάλη ιστορία, δεν μπορεί ο κάθε νεαρός φιλόδοξος διαιτητής να προκαλεί με την συμπεριφορά του παίκτες και προπονητές και αυτό να μένει ατιμώρητο. 
Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την δικαιοσύνη στους αγώνες και θα αντιμετωπίσουμε όποιον σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι ας παραιτηθούν να αναλάβουν νέοι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε καμία «παράγκα».  ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. xazomares lete giati vgikate ektos ton stoxon sas,omada mikri gia ta dedomena tis katigorias dikaia vriskeste sti thesi pou iste,pite mas pou adikithikate fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mesa stin raxwna me akurose sto 1 imixrono pentakatharo goal kai sto 2 imixrono den me edwse penaldy.. Me auto to mats pernousa ta esvbalta pou tote eixan repo.. An sou leei kati auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι ο Αετός μικρή ομάδα για την κατηγορία, τότε όλες οι άλλες είναι για διάλυση. Αλλά έτσι είναι, άμα διαβάζεις πολλές εφημερίδες, πετάς μια φράση που διάβασες για να το παίξεις έξυπνος και τελείωσε. Άσχετε 11.45 . Πάνε στο καφενείο του χωριού να τα πεις αυτά για να συμφωνείτε μεταξύ σας. Ποια είναι δηλαδή ρε άσχετε τα δεδομένα της κατηγορίας? Έχεις πολλούς σαν τον ινεμπολιδη τον πιστοφιδη τον Λαζαρίδη τον ζικο και τον σκλεντι η στην κατηγορία? Αμπαλε που θα την πεις και μικρή ομάδα με αυτούς τους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Σκυδραίος σας λέει ότι η διοίκηση είστε πολύ λίγοι για το όνομα και την φανέλα της ιστορικής ομάδας.Την πάτε ολοένα και πιο κάτω με κάτι χαζές ανακοινώσεις και κάνοντας χαβαλέ στην πλάτη της.Προτιμώ να μην κατεβαίνει καθόλου η ομάδα παρά να γίνεται ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σκυδραιε πρώτα έλα να δώσεις έστω και ένα ευρώ στην ομάδα και μετά μιλά για εμάς που πληρώνουμε εδώ και 2 χρόνια. Λίγοι , είστε όλοι εσείς που κάθεστε στα καφενεια και κάνετε κριτική για εμάς. Αν δεν σου αρέσει η ομάδα ή η διοίκηση μην ασχολείσαι μαζί της. Αλλά μάλλον για να μπεις στην διαδικασία να σχολιάσεις το άρθρο, λογικά καιγεσαι που είσαι εκτός ομάδος.

      Διαγραφή
  5. αντε παρατήστε μας όλοι με τον "επαγγελματισμό" σας.. Μπάλα παίζουμε για να γουστάρουμε. Όχι για να γίνουμε μούρες στα χωριά μας ούτε και να βγάλουμε φράγκα. Αλλά νοοτροπίες σαν αυτές που βλέπουν παντού παράγκες (όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα και εδώ) κάνουν το άθλημα να χάνει την μαγεία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.