Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη Βρετανός «εγκέφαλος» σπείρας κοκαΐνης


Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε και συνελήφθη καταζητούμενος 39χρονος Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από μεγάλη σπείρα διακίνησης κοκαΐνης.
Σε βάρος του Σ. Ντ. είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του μόλις εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 
Ο 39χρονος κρατείται μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει εάν θα εκδοθεί στη Βρετανία. Σύμφωνα με το Associated Press, ο Βρετανός υπήκοος αναζητείται από τη Δικαιοσύνη για την ανάμειξή του σε υπόθεση μεταφοράς κοκαΐνης συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων λιρών από την Ισπανία στη Βρετανία. 
Οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να σταματήσουν τη μεταφορά των ναρκωτικών πριν κυκλοφορήσουν στους δρόμους της χώρας το 2009. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ!) "ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ" ΣΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ"....ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.