Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φόρουμ για τη Βιομηχανική Πολιτική εξήγγειλε η Θ. Τζάκρη


Τη σύσταση Φόρουμ για τη Βιομηχανική Πολιτική εξήγγειλε η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη από το βήμα εκδήλωσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).
Η κ. Τζάκρη υπογράμμισε ότι το Φόρουμ στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι υπουργείων, παραγωγικών φορέων και εμπειρογνώμονες, θα καταθέσει μέσα σε δύο μήνες συγκεκριμένες προτάσεις. Θα εξετάσει σε πρώτη φάση τα εξής θέματα: τους κλάδους της βιομηχανικής παραγωγής που πρέπει κατά προτεραιότητα να αποτελέσουν τη στόχευση της κυβερνητικής πολιτικής, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την ενέργεια και τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Η υφυπουργός ανακοίνωσε ακόμη, τη συγκρότηση του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που θα λειτουργήσει ως άτυπο γνωμοδοτικό και συμβουλευτικό όργανο στα υπουργεία ανάπτυξης και Μεταφορών. Με αυτό τον τρόπο «θα μπορέσουμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε τη στρατηγική και τη δράση για την ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενός κλάδου που στηρίζει όλους τους άλλους παραγωγικούς κλάδους, έχει μεγάλη συμβολή στο ΑΕΠ και μπορεί να αξιοποιήσει τη δυναμική της χώρας», εξήγησε η κ. Τζάκρη.
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι έχουν τεθεί σε διαβούλευση 13 νέα προγράμματα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ "ΦΟΥΓΑΡΟΥ"....ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΦΩΤΙΕΣ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια κινέζικη παροιμία λέει: αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα φτιάξε μια επιτροπή.
      Ως προς τα 13 προγράμματα τώρα: είναι αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου χάριν της οποίας απολαμβάνει η κυρία

      Διαγραφή
  2. ΠΕΚΙΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ -φορουμ- ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo to nomo an8ropos esto kai mia draxmi na ferei einai 8auma oti kai na kanei as boi8isei ton nomo pellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.