Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ελληνας νεκρός του μακελειού στο Σαν Μπερναντίνο


Ενας 52χρονος Έλληνας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα θύματα της φονικής επίθεσης σε κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες, στο Σαντ Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.
Ο Νικόλαος Θαλασσινός ήταν συνάδελφος του δράστη Σαϊντ Φαρούκ και μάλιστα φέρεται να είχε έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του για θρησκευτικά θέματα.
Οπως ανέφερε η σύζυγος του άτυχου άνδρα, Τζένιφερ Θαλασσινού στους New York Times, ο Νικόλαος Θαλασσινός δούλευε ως επιθεωρητής υγείας στην επαρχία του Σαν Μπερναντίνο, σε μια «μικρή ομάδα» στην οποία εργαζόταν και ο μακελάρης, Σαϊντ Φαρούκ.
«Είχε δουλέψει μαζί του. Μου είχε μιλήσει για εκείνον αλλά δεν είχε πει κάτι αρνητικό», είπε η κυρία Θαλασσινού στους NYT, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν γνωρίζει αν είχε ριζοσπαστικοποιηθεί.
Ωστόσο, η σύζυγός του άτυχου Έλληνα αποκάλυψε ότι εκείνη και ο άντρας της ανήκαν στην αίρεση του Μεσσιανικού Ιουδαϊσμού και πως ο 52χρονος μιλούσε συχνά ανοιχτά κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Μάλιστα, είπε ότι αν ο σύζυγός της γνώριζε ότι ο δράστης είχε αποκτήσει εξτρεμιστικές ιδέες ή είχε σχέσεις με τζιχαντιστές, τότε «θα είχε πει κάτι».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.