Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα (βίντεο&φωτο)


Σήμερα απόγευμα Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, υπό τους ήχους των παιδιών της Φιλαρμονικής Πέλλας, άναψε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και έδωσε ραντεβού για τις 13 του Δεκέμβρη, στα εγκαίνια της Παραμυθούπολης.
Σε αντίθεση με πέρσι ο καιρός ήταν σύμμαχος, με αποτέλεσμα η πλατεία και τα πέριξ αυτής πεζοδρόμια να γεμίσουν  από κόσμο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο Δήμος Πέλλας, για ακόμη μια χρονιά,  σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων και Φίλων «Δικαιόπολις» έστησαν  το δέντρο της αλληλεγγύης με κουτιά γάλα εβαπορέ.
Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου και παιδικές χορωδίες.  
Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνέβαλε και ο Αι-Βασίλης με το έλκηθρο του πολιτιστικού συλλόγου Ασβεσταριωτών  «Γκόνος Γιώτας» που ξεσήκωσε τους μικρούς φίλους.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.