Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προς μονομαχία Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη


Καθαρή πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με πάνω από 40%, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθεί στην δεύτερη θέση γύρω στο 30% και τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην τρίτη θέση δίνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.
Στην τέταρτη θέση ο 'Αδωνις Γεωργιάδης με μονοψήφιο ποσοστό.
Ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το ύψος της διαφοράς μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου που θα καθορίσει εν πολλοίς τον επόμενο γύρο των εκλογών. Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα μέσω κύκλων του διέρρευσε ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ότι το δικό του ποσοστό κυμαίνεται στο 30%. Οι συνεργάτες του έλεγαν ακόμη ότι σε κάθε περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης θα κατέβει στον δεύτερο γύρο.
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. 400.000 Χ 3 = 1.200.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!!!...Ε!!! ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ.... ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ??? Η' ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑ@ΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.