Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολογισμός - Ισολογισμός σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.30΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Έδεσσας οικον. έτους 2014 (Απολογισμός, Ισολογισμός και Αποτελέσματα χρήσεως).
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για πληρέστερη ενημέρωση.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Επικύρωση πρακτικών της  20ης & 21ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου 2015 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. Παρουσίαση του διασυνοριακού προγράμματος «FLIGHT AND CONNECT TOURISM» που υλοποιεί η Αερολέσχη Έδεσσας (Εκπρόσωπος Αερολέσχης Έδεσσας).
3. Επιλογή ημερομηνίας και χώρου ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής αρχής (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.). 
4. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Λαχανόκηπου για το έτος 2016 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
5. Ορισμός οργάνου διενέργειας ελέγχου σε παιδότοπους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 10 της ΚΥΑ 36.873/2-7-2007 (ΦΕΚ 1.364/τ.Β΄/2-8-2007) (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 
6. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση – βελτίωση σχολικών κτιρίων» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
7. Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, δύο μελών από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκρότηση της Επιτροπής παραλαβής μικρών δημοτικών έργων έτους 2016, προϋπολογισμού έως 5.869,41€ (άρθρ. 15 του Π.Δ. 171/87). (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας)
8. Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο στις Επιτροπές Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής δημοτικών έργων έτους 2016, προϋπολογισμού άνω των 5.869,41€ (άρθρ. 16 του Π.Δ. 171/87). (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9. Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 & 70 του Π.Δ. 28/1980 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
10. 29η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
11. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την παραλαβή προμηθειών του Δήμου για το έτος 2016  (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
12. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών για την απευθείας ανάθεση προμηθειών του Δήμου για το έτος 2016 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
13. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων) του Δήμου για το έτος 2016. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
14. Συμπλήρωση της αριθμ. 214/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Επιβολή δικαιώματος βοσκής οικον. έτους 2015, για τη Δ.Ε. Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
15. Διαγραφή από το μητρώο παγίων επίπλων και σκευών σχολικών μονάδων (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για πληρέστερη ενημέρωση.
Ο Πρόεδρος 
Δημοτικού Συμβουλίου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιάννου - Σώντρας χέρι χέρι και ο Ρυσάφης πέρα βρέχει, για τον Δημητριάδη δεν συζητάμε, Ολα μια χαρά στην Έδεσσα, απορώ για ποιο λόγο γίνονται δημοτικες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννου - Σώντρας χέρι χέρι και ο Ρυσάφης πέρα βρέχει, για τον Δημητριάδη δεν συζητάμε, Ολα μια χαρά στην Έδεσσα, απορώ για ποιο λόγο γίνονται δημοτικες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.