Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΔ: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα για την εκλογή προέδρου


Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής για ανάδειξη νέου προέδρου έχει στα χέρια της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ένα 48ωρο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των «γαλάζιων» ψηφοφόρων με ποσοστό 40,2% και δεύτερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 28,2%.
Ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας 20,4% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,01% στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η μοναδικη εκπληξη των εσωκομματικων εκλογων ηταν η μη εκλογη του Μειμαρακη απο τον α' γυρο. Τωρα αν καποιος αφελης πιστευει οτι ο β' γυρος κρυβει εκπληξεις, ζει σε αλλον πλανητη. Το κλαμα Τζιτζικωστα και Γεωργιαδη δεν ειναι τιποτα μπροστα στο δραμα που τους περιμενει, αφου θα αναγκαστουν να ψηφισουν τον Κυριακο που μεχρι χθες τον θεωρουσαν ακραια νεοφιλελευθερο και ξενο σωμα της κεντροδεξιας. Η ζωη ομως ειναι ωραια και διχως αυτους. Ο Ευαγγελος-Βασιλειος Μειμαρακης το 2016 θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος και η Ν.Δ θα παψει να ειναι το μπακαλικο του Σαμαρα. Σαφως και αξιζουν συγχαριτηρια στον Μητσοτακη που εφερε τα πανω κατω και δικαιωματικα θα πρεπει να γινει αντιπροεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.