Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα γκέλα για τη Δόξα Μαυροβουνίου (φωτο)


Δόξα Μαυροβουνίου - Ορφέας Ριζαρίου 1-2
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μαυροβουνίου και πρώτη στην έδρα της, στον Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ριζαρίου.
Σ ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους, η ταξιαρχία των Κοκόζογλου-Κουκούλη, παρόλο που αγωνίστηκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασε και 3 ευκαιρίες, με τους Μουρουζίδη και Σέχι, γνώρισε το Νόμο της μπάλας, που δεν είναι άλλος από το αν δεν βάζεις γκολ θα δεχτείς. Έτσι οι φιλοξενούμενοι σε μια γρήγορη  αντεπίθεση, με τον ταχυδυναμικό Αντρέα Γκάγκα να καρφώνει κυριολεκτικά την μπάλα στα δίχτυα του νεαρού πορτιέρο Κουκούλη, ανοίγουν το σκορ 0-1 και μετά από 2 λεπτά παγώνουν το γήπεδο, με τον έμπειρο πορτιέρο Γαβριηλίδη Αλέξη να εκτελεί ελεύθερο και το γυριστό πλασέ του Καραουλάνη, που έγινε αποδέκτης της μπάλας , να κτυπάει  εγκάρσια στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ 0-2.
Στην επανάληψη οι ρυθμοί του αγώνα ανέβηκαν με τους γηπεδούχους να ενισχύονται με προσθήκη έμπειρων παικτών, καταφέρνοντας να μειώσουν το σκορ στο 70΄ με τον Λέσι σε 1-2.
Στη συνέχεια πίεσαν πολύ για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η διαιτησία ήταν των Φωτια, Γιάγκου, Βλαδίκα
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ(46' ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ) ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΜΕΓΑΣ(70 ΠΟΛΥΤΙΔΗΣ) ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΣΕΧΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΛΜΑΛΗΣ ΛΕΣΙ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ(50' ΕΛΕΖΙ)      ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ.
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΣΑΒΑΝΟΓΛΟΥ ΚΡΟΝΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ(62' ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ) ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΧΑΛΙΣΚΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΙΔΗΣ ΓΚΑΓΚΑΣ(85' ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ) ΚΡΟΝΤΣΗΣ ΣΤΟΓΚΑΣ.
Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. θέλω να ευχαριστήσω το Μαυροβούνι για την άψογη φιλοξενία, τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλές γιορτές.ο π.ορφεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.