Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν διανομή φρούτων στα σχολεία από την ΠΕ Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας με αλληλεγγύη και σεβασμό.
Δωρεάν διανομή φρούτων και, συγκεκριμένα, πορτοκαλιών πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της Πέλλας στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους ως μια συμβολική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι μία πρώτη δράση που συμπεριλαμβάνεται στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και υλικής συνδρομής που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από την Π.Ε. Πέλλας ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Πέλλας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε δήλωσή του ανέφερε: «Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που προσφέρει η πολιτεία και η Ε.Ε., με συνέπεια, εργατικότητα και συνεργασία παίρνουμε πρωτοβουλίες και πραγματοποιούμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Σήμερα χορηγήσαμε πορτοκάλια στα σχολεία της Πέλλας και τις ερχόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη διανομή επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους. Υψώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και υλοποιούμε δράσεις με σεβασμό στους συνανθρώπους μας και επίγνωση των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία μας».
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στα σχολεία των τεσσάρων Δήμων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους τοπικούς φορείς. 
Στη διανομή, σε σχολεία της Έδεσσας παραβρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Καράμπελα, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας Μαρία Βλάχου-Κατσάρα, η Υπεύθυνη Υλοποίησης της δράσης Ελένη Καραντώνη, ο Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Έδεσσας Δημήτριος Γερεμτζές, ο εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστόφορος Τέλλιος και ο Διευθυντής 1ου ΓΕΛ Έδεσσας Ευάγγελος Μάρκου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτοί που μας οδήγησαν στην πολιτική του θαψίματος των ροδακίνων - πορτοκαλιών κλπ "Ευρωπαίοι" εταίροι μας έρχονται σήμερα να μας δώσουν τα δικά μας προϊόντα ως βοήθεια!!!!!!!! για να ζήσουμε.
    Δουλειαααααααααααααααααααααααααά θέλουν τα παιδιά μας και μέλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον ....................... και όχι ζητιάνοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για απόρους. Γιατί απόρους αυτοί και οι πολιτικές τους μας κατάντησαν έτσι. Εσείς κύριοι αρμόδιοι της Περιφερειακής και Δημοτικής Αυτοδιοίκησης πάψτε να βγαίνετε φωτογραφίες προβάλλοντας το χείριστο σημείο κατάπτωσης της ελληνικής οικογένειας. Και επειδή είστε αρκετά μεγάλοι στην ηλικία θυμηθείτε ότι στην εποχή σας προ 50-60 χρόνων καρύδια και λεφτοκάρια μας έδιναν για κάλαντα. Πάλι πίσω γυρίσαμε πριν από 100 χρόνια και τις τότε συνήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΑΣ "ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΜΕ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ "ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΜΕ"....ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι εκπαιδευτικοί. Αξιότιμοι δάσκαλοι των παιδιών μας.
    Μη παρασύρεστε από τους εκάστοτε παρατρεχάμενους "πολιτικάντιδες" και μη τους ακολουθείτε στην κατάπτωσή τους αυτή, βγαίνοντας μαζί τους φωτογραφίες με "αντικείμενο" ένα θέμα για το οποίο πρέπει όλοι να ντρεπόμαστε αντί να επαιρόμαστε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ,καλα τα πορτοκαλια /την αλλη βδομαδα μπριζολεσ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.