Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονης Ελληνίδας στη Γερμανία


Στιγμές αγωνίας ζουν τις τελευταίες ημέρες οι συγγενείς της 15χρονης  Ελπίδας Θεοφυλακτίδου η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Γερμανία.
Η 15χρονη κοπέλα έφυγε από το πατρικό της σπίτι, στην πόλη Ράτινγκεν κοντά στο Ντίσελντορφ για να πάει στη γιαγιά της, ωστόσο, τα ίχνη της αγνοούνται από τότε.
Η Ελπίδα Θεοφυλακτίδου έχει γεννηθεί στις 24/11/2001, έχει ύψος 1.60 είναι περίπου 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια, φοράει σιδεράκια και οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε οποίον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές, ενώ για την υπόθεση της 15χρονης έγραψε και το γερμανικό περιοδικό «Focus».
Η αστυνομία του Ράτινγκεν ζητά από όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 02104 982-1010 ή στο 110 που είναι το τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης  ή εναλλακτικά να στείλει mail στη διεύθυνση pressestelle.mettmann@polizei.nrw.de.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.