Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Θεσσαλονίκη στους 52 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2016


Η Θεσσαλονίκη εντάσσεται στην παγκόσμια λίστα με τους 52 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2016, σύμφωνα με σχετική έρευνα των «New York Times».
Παράλληλα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Τις πρώτες θέσεις στην λίστα καταλαμβάνουν το Μεξικό, το Μπορντό της Γαλλίας και η Μάλτα».
Ειδικότερα, το σχετικό δημοσίευμα τονίζει ότι: «Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη είναι «πρώτη στο φαγητό» χαρακτηρίζοντας την ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην 47η θέση στην λίστα ανάμεσα στο Σεν Λούις του Μιζούρι (46) και στη Μάρφα του Τέξας (48)».
«Οι νεαροί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης,με τον άφθονο φοιτητόκοσμο, αντιμετώπισαν την υψηλή ανεργία με τον εξής ασυνήθιστο τρόπο: Άνοιξαν εστιατόρια που παρέχουν ένα συνδυασμό ελληνικών, Σλαβικών και Οθωμανικών γεύσεων (π.χ Sebrico, Roots, κλπ) αλλά και κομψά καφέ της πόλης (π.χ Estrella κλπ.).
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας έχει γίνει πρωτεύουσα με χαμηλές τιμές προϊόντων σε συνδυασμό με την ποιότητα», αναφέρει το δημοσίευμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.