Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - Σκυδραϊκός 75-71 (φωτο&βίντεο)


Έναν τρομερό αντίπαλο που έδειχνε να παλεύει μόνος του απέναντι στον Ζαφειράκη κατάφερε να λυγίσει στο τέλος η ομάδα της Νάουσας. Ο Σημαιοφορίδης από την ομάδα του Σκυδραϊκού σημείωσε 40 πόντους με την υπόλοιπη ομάδα να μετρά μόλις 31…
Ο Ζαφειράκης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ζιάννη, Τούφα, Ζαχαριάδη, Σκουλαριώτη, Σιδηρόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που τράβηξε την ομάδα επιθετικά στην αρχή και με τον Βάιγκαντ που πέρασε ως αλλαγή βοήθησαν ώστε να προηγηθεί ο Ζαφειράκης στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-14.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθώς κάθε φορά που ο Ζαφειράκης άνοιγε την διαφορά ο Σημαιοφορίδης είχε την απάντηση. Ο Βαγγέλης Βάιγκαντ και ο Ανάστασης Λιόλιος  επιθετικά βοήθησαν ώστε η ομάδα της Νάουσας να πάει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 34-31.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Ζαφειράκη πίεσε στην άμυνα, κέρδισε μπάλες κατάφερε από νωρίς πάρει προβάδισμα με 10 πόντους 46-36 (06:49) με πρωταγωνιστή τον Σιαμήτρο. Στο σημείο εκείνο αντέδρασε η ομάδα της Σκύδρας και με μπροστάρη τον Σημαιοφορίδη κατάφερε να ισοφαρίσει 51-51 (01:35) Στον χρόνο που απέμενε ο εύστοχες επιλογές του Τούφα επιθετικά έδωσαν και πάλι κεφάλι στο σκορ στον Ζαφειράκη με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 60-54.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Σκύδρας πίεσε για την ανατροπή και κατάφερε να προηγηθεί ξανά με σκορ 62-63 (08:00). Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να ανοίξουν την διαφορά μέχρι το (03:32) όταν με εύστοχα σουτ τριών πόντων του Σκουλαριώτη και Τούφα η ομάδα της Νάουσας βρέθηκε μπροστά με 73-67. Στο χρόνο που απέμεινε ο Ζαφειράκης έπαιξε σωστή άμυνα και κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος με 75-71.

Ζαφειράκης (Τούφας-Πουρλίδας): Σιδηρόπουλος-6, Ζιάννης-12, Ζαχαριάδης-5, Μουρατίδης-6, Χειμαριός-2, Βάιγκαντ-14, Τούφας-9, Λιόλιος-4 , Σκουλαριώτης-7, Σιαμήτρος 11

Δείτε το video:



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.