Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Αιγινιακός 89-61 (φωτο&βίντεο)


Μόνος στην κορυφή της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ
Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε η ομάδα του ΦΟΑ στην 13η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, μετατρέποντας το ντέρμπι με τον Αιγινιακό σε έναν πραγματικό θρίαμβο!
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις διαθέσεις τους στους αντιπάλους τους καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (32-17). Πιο ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους όμως να κρατάνε τη διαφορά που έχτισαν στο 1ο δεκάλεπτο και να ολοκληρώνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 47-32.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν και πάλι μπρος επιθετικά ενώ και στην άμυνα δεν έδωσαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους που έμειναν από δυνάμεις με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 89-61. Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ενώ κάλυψαν και τη διαφορά της μοναδικής ήττας που είχαν στο Αιγίνιο (73-54) και φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική! Στο πλευρό τους άλλωστε ήταν και ο κόσμος της Αλμωπίας που έδωσε βροντερό παρών στην αναμέτρηση.
Πρώτος σκόρερ για τους μεγάλους νικητές ήταν ο Μακρόπουλος με 20π. Τρομερό παιχνίδι έκαναν όλοι όσοι αγωνίστηκαν, όμως οι Στρέπκος (καθάρισε μέσα στη ρακέτα), Αθανασιάδης (άψογος στους αιφνιδιασμούς) και Τζάτσης (σε μεγάλη μέρα στα σουτ) ξεχώρισαν και έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα τους από τη στιγμή μου μπήκαν στο γήπεδο.
Από την άλλη από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Καραγιάννη, ξεχώρισαν οι Αργυρόπουλος και Μωυσίδης.
Καλή ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Ντόγκα Ευαγ.
Την επόμενη αγωνιστική (23/1) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Σκυδραϊκού, ενώ ο Αιγινιακός υποδέχεται στην έδρα του την Αλεξάνδρεια.

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com:


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(32-17), 2o(47-32), 3o(73-43), 4o(89-61)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 6(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 6, Γκαλίτσος, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 7(1), Αθανασιάδης 15, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 20(2), Στρέπκος 13(1), Τζάτσης 15(3).
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 17(3), Μωυσίδης 12(2), Τσιάμης, Κιρκιντζώτης 4, Κοντόπουλος, Τσικούρας, Βαφόπουλος 6, Δάμαλης 5(1), Παπαμιχαήλ 10(2), Παπουλίδης 7.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.