Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εικοσιτετράωρη απεργία αύριο οι δημοσιογράφοι


Η ΕΣΗΕΑ, όπως και όλες οι Ενώσεις Συντακτών, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε ιδιωτικά, δημόσια και διαδικτυακά Μέσα, από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου έως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου 2016 για το ασφαλιστικό.
Η ΕΣΗΕΑ ζητάει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι προϋπόθεση της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής λειτουργίας είναι η αυτονομία και η αυτοτέλεια των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ και των πόρων τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ? ...ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ, ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ, ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ, ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ, ΚΑΙ Η ΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΙΟ" ΤΗΣ, ΑΛΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 1-2-3 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ?????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απεργεια γηνεται για ενα και μονο λογο να μην δειξουν το σηλαλητηριο των αγροτων ολοι πουλημενοι ειναι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεστήκαμε.... ας απεργούν για πάντα οι .... αμερόληπτοι και στρατευμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.