Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόφαση έκτρωμα της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας


Δεν έχουν τελειωμό τα τραγελαφικά γεγονότα στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Γελάει μαζί μας ο κόσμος με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Διαβάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ δημιουργήθηκαν και πάλι κάποια ερωτήματα που ζητούν απάντηση....αν και κανείς υπεύθυνος δεν υπάρχει για ν'απαντήσει...αφού οι αρμόδιοι της ΕΠΣ όπως φαίνεται έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι σ' αυτήν την περίπτωση και κάνουν ότι θέλουν στην προκειμένη περίπτωση. Στο θέμα του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Πετριάς - Αγ.Λουκά όπου το θέμα έγινε γνωστό για μέρες και απασχόλησε το πανελλήνιο με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν, η απόφαση της Πειθαρχικής είναι η κάτωθι!!!!
"Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) της 9-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ-Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, υπέρ της ομάδας του σωματείου Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), διότι όπως φαίνεται στις παρατηρήσεις του ΦΑ αγωνίστηκε ποδοσφαιριστής με αριθμό φανέλας Νο 5, ο οποίος δεν αναγράφεται στην στήλη στην σύνθεση της ομάδας του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ, κάτι το οποίο συνιστά αυτοδίκαια αντικανονική συμμετοχή."
Οπότε δηλαδή ούτε γάτα ούτε ζημιά...κανείς δεν τιμωρείται...σαν να μην έγινε τίποτα.. όλα καλά...μας κοροϊδεύουν και δεν αντιδρά κανείς...Δεν ζητούμε την τιμωρία κανενός αλλά με αυτήν την απόφαση δίνουν το έναυσμα να επαναληφθούν τέτοια γεγονότα, αφού δεν τιμωρείται κανείς...
Και πέρα από το ότι και ο πρόεδρος της Πειθαρχικής ήταν παρών στο γήπεδο και στα γεγονότα και μάλιστα βγήκε στα ΜΜΕ και ''διαφήμιζε'' τα κατορθώματα!! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πρέπει να μας περνούν για χαζούς αλλιώς δεν εξηγείται... 
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.