Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάληψη στο Δημαρχείο Αλμωπίας (φωτο)


Κατάληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/1 στο Δημαρχείο της Αλμωπίας, όπου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διαμαρτυρήθηκαν κατά των νέων μέτρων.
Η Δημοτική Αρχή ήταν δίπλα τους. Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους αγρότες μας που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα επιβίωσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δήμαρχε Αλμωπίας. Στην φωτογραφία αυτή κάνοντας και τον γνωστό θεατρινισμό νίκης μου θυμίζεις τους πολιτικάντηδες κάθε εποχής που συμμετείχαν σε πορείες και συλλαλητήρια διαμαρτυρόμενοι κυρίως για πράξεις οργάνων τους λες και αυτοί, ως οι κύριοι υπεύθυνοι πολλές φορές μάλιστα και ως ηθικοί αυτουργοί ήταν ανεύθυνοι. Πίστευα ότι τα καραγκιοζιλίκια (συγνώμη ζητώ από τον Καραγκιόζη) εκείνων των εποχών είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί όμως έπεσα έξω. Για αυτό αφήστε τις φωτογραφίες με τις επισκέψεις σας σε κάθε χωριό, μόνιμος κάτοικος κάθε χωριού της περιοχής ευθύνης σας είστε και όχι επισκέπτης του και επιτέλους παράγετε έργο. Γιατί γι' αυτό θα κριθείτε και όχι για τι καλές ή κακές ομαδικές selfies μιας εικονικής συμπαράστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε πράξη, με έργα και όχι φωτογραφίες, τη ρήση του Ιερού Χρυσοστόμου. ”Ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει έναν ολόκληρο δήμο”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.