Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών στη Θεσ/νίκη (φωτο)


Έγινε η μεγάλη εκδήλωση της ΕΠΣΜ στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης όπου τιμήθηκαν οι πρωταθλητές ποδοσφαίρου της περιόδου 2014-2015.
Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ήταν παρούσα και τιμήθηκε τρεις φορές : Α) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ στον Όμιλο της . Β) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μεταξύ των πρωταθλητών Νέων όλων των ομίλων στην ΕΠΣΜ (Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΠΣΜ που το κύπελλο πρωταθλητών ΝΕΩΝ «φεύγει» εκτός Νομού Θεσσαλονίκης και πάει Γιαννιτσά επί συνόλου 90 ομάδων). Γ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ στον 4 όμιλο.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ Κ. Ε. Γραμμένος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα επιτρέψει, όσο αυτό περνά από τα χέρια του και το ΔΣ της ένωσης, να κατρακυλήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα τάρταρα ακλουθώντας την μοίρα του επαγγελματικού.
Τιμητικές διακρίσεις απενεμήθησαν μεταξύ άλλων στην Ολυμπιονίκη μας Βούλα Πατουλίδου για την προσφορά της γενικά στον αθλητισμό, όπως και στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Προύσας & καθηγητή του ΑΠΘ Ελπιδοφόρο Λαμπρινιάδη για την ατελεύτητο προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Επίσημος προσκεκλημένος από την ΕΠΣΜ στην εκδήλωση ( τίμηση & χειροκρότησε με υπηρηφάνεια την ακαδημία Γιαννιτσών) και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Αντωνίου Στέργιος και η παλιά δόξα του ΑΡΗ κ. Βένος Ιωάννης.
Την Ακαδημία συνόδευαν ο πρόεδρος κ. Σάββας Παπαδόπουλος και ο προπονητής αυτής της μεγάλης επιτυχίας κ. Καραμίγκος Ευριπίδης.
Για τους παρόντες ποδοσφαιριστές η εμπειρία είναι πολυποίκιλη καθώς μπαίνουν στην φιλοσοφία «τα καλά κόποις κτώνται» και δεν έχουν ΟΛΑ σχέση με γλείψιμο , σπρώξιμο και λαμογιά.
Η τεραστία αίθουσα με την επιβλητικότητα της , τις ψηφιδωτές παραστάσεις ο κόσμος, επίσημοι , τιμώμενοι και απλοί θεατές όλα αυτά είναι ένα τελετουργικό που διευρύνει τον ορίζοντα των νεαρών εκκολαπτόμενων αθλητών και κάνει περισσότερο προσιτά τα όνειρα των παιδιών. Όλα είναι εφικτά αρκεί να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και να το θέλουμε πάρα πολύ.
Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις έχουν μεγάλη παιδαγωγική αξία καθώς γαλουχούν και σμιλεύουν χαρακτήρες παιδιών και τους κάνουν αγωνιστές, μαχητές ζωής , μεγαλόψυχους, μακριά από την εμπάθεια, την αλαζονεία , την κακομοιριά και την μιζέρια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.