Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθάρισε το ντέρμπι ο Νέος Αετός Σκύδρας


Ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν τελικά το παιχνίδι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας, όπου η ομάδα του Νέου Αετού αντιμετώπιζε τον Μ.Αλ.Εσωβάλτων.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους, οι έμπειροι παίκτες του Κώστα Μποζίδη ''μίλησαν '' και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν εύκολα το τρίποντο της νίκης πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Ινεμπολίδης στο 35΄ για να ισοφαρίσει ο Δέλιος στο 62' σε 1-1. 
Οι νεοαποκτηθέντες όμως παίκτες Κουντουράς και Ταρπάνης στο ντεμπούτο τους με την φανέλα της νέας τους ομάδος σκοράρισαν, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο της νίκης στον Αετό. Να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι αυτό είχαν ειπωθεί πολλά τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα η διαιτησία να είναι superleauge με Φωτιά στη σφυρίχτρα και Σίπκα - Δεμερτζόγλου βοηθούς, οι οποίοι αρίστευσαν. 
Ενώ ο τεχνικός του Αετού Μποζιδης Κώστας ο οποίος τελούσε την τιμωρία του από την πειθαρχική κοουτσάρισε άψογα την ομάδα του ανεβασμένος σε ταράτσα δίπλα στην κερκίδα
Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.