Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θύελλα παραπόνων για τη διαιτησία από τον Ορφέα Ριζαρίου


Πολλά παράπονα εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδος του Ορφέα Ριζαρίου για την διαιτησία στον σημερινό αγώνα, όπου η ομάδα του ''υποχρεώθηκε'' σε ήττα από την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου με 1-0 σκορ.
Κατά τα λεγόμενα του προέδρου Βασίλη Πόζαρλη, ακυρωθήκαν 3 γκολ της ομάδος του, τα δυο πρώτα ως οφ σαϊτ και το 3ο σαν επιθετικό φάουλ, ενώ  τα συνεχόμενα σφυρίγματα οφ σαϊτ δυσκόλευαν και σταματούσαν τις φάσεις. Η διαιτησία στον αγώνα ήταν των Δαργινίδη - Αλατζά -  Κουκουλή Δ.
Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κυριε προεδρε του Ριζαριου Πετρος λεγομαι ειμαι απο το Λυκοστομο ησασταν πολυ καλη ομαδα σημερα κριμα που δεν πηραται εστω εναν βαθμο σε καμια περιπτωση ο διαιτητης δεν εκανε ουτε ενα λαθος αντιθετος σας ευνοησε οταν και εφοσον αυτο χρειαστηκε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν έχω κάτι μαζί σας και ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου για ένα όμως να είσαι σίγουρος ξέρω πολύ καλά τι βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.