Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: "Πιάστηκε" με τσιγαριλίκι


Συνελήφθη χθες (25-01-2016) το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 39χρονος, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος κατελήφθη τη στιγμή που έκανε χρήση αυτοσχέδιου τσιγάρου κάνναβης και κατείχε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του απέκρυπτε, μία ακόμα συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 89 γραμμαρίων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ" ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ!) ΕΙΝΑΙ "ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΟ 2009 (!!!)....ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος τα σπάει..... Τσιγαριλίκι χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε το νόμιμο να ξεχρεωσει η Ελλάδα βοδια... Ορίστε ένα ισοδύναμο με όλα τα μέτρα μαζί.. Ζητώ η φουντα κάτω η χούντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΙΝΙΓΑΝΕ ΝΑ ΔΙΚΣΟΥΝ ΤΙΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΙ Ι ΚΣΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΙΓΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.