Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Μαϊμού" αγροτικές επιδοτήσεις σε Πέλλα, Κιλκίς και Θεσ/νίκη


Απάτη σε βάρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) για χορήγηση παράνομων χρηματικών ενισχύσεων για καλλιεργούμενα αγροτεμάχια εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δεκαπέντε κάτοικοι περιοχών της Βόρειας Ελλάδας, έπαιρναν παράνομες επιδοτήσεις, προκαλώντας ζημιά στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ύψους 24.920 ευρώ.
Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Πέλλας, ενώ είχαν αποβιώσει, εμφανίζονταν μετά το θάνατό τους, να προβαίνουν στη μεταβίβαση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης (Δ.Ε.Ε.) που κατείχαν εν ζωή, σε συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να είναι αυτοί οι δικαιούχοι και η επικύρωση του γνησίου της υπογραφής τους να γίνεται από αιρετούς προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων των οικείων Δήμων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαπα δεν το πιστεύω ....αδύνατον. Προβοκάτσια για να συκοφαντήσουν τον τίμιο αγώνα των αγροτών μας.
    Ιων Εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα τα κρουσματα των τεμπελιδων στα χαρτια αγροτων....να δειτε και τα τιμολογια τα παρανομα..εκει θα γινει χαμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δημοσιευτούν τα ονόματα, στα μπλόκα θα μείνουν πεντε τραχτερακια.
    Και αυτά παλιά και σαραβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλεπω βγαζετε πολλα κομπλεξ για τους αγροτες εδω μεσα, και με βαση 4-5 απατεωνες (που ολοι λιγο πολυ ξερουμε πως υπαρχουν σε ολους τους επαγγελματικους κλαδους) χαρακτηριζετε ολοκληρο τον κλαδο. Να μας πειτε ομως και τι δουλεια κανετε κι εσεις κι ειδικα αν πληρωνεστε απ την μαρμιτα του δημοσιου πρωτα-πρωτα. Αν και διαφωνω με το κλεισιμο των δρομων, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 70-55% ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ? ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? Και μην ακουω για εκλογες, δηλ να περιμενουν καθε 4 χρονια και στο μεταξυ να τους ρουφαν το αιμα μεχρι να βγει αλλος ψευτης για να ξανακανει το ιδιο??? Αν ειναι ετσι ας καταργηθει και το δικαιωμα στην απεργεια τοτε, να το παρουμε αποφαση πως Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ και την ανασταινουμε εθιμοτυπικα μια φορα στα 3-4 χρονια (στις εκλογες). Σορυ κιολας συμπολιτες αλλα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ!Αν κανω λαθος, συμπαθατε με, προτεινετε αλλον τροπο αντιδρασης εσεις, εκτος κι αν νομιζετε πως πρεπει ο Ελληνας Αγροτης απλα να πεθανει πληρωνοντας φορους (ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΨΕΥΤΟΑΣΤΟΣ-κατα βαθος ομως-ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΑΤΗΣ-και δεν το κρυβω κιολας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κλεισεις το δρομο ομως κ οταν θα εχεις να οργωσεις, να σπειρεις, να ποτισεις, να παραδωσεις την παραγωγη σου, τοτε να δω αν εισαι μαγκας, οπως επισης τι θα εκανες εσυ αν ο οποιοσδηποτε σου εκλεινε το δρομο οταν ειναι να πας στο χωραφι ή να παραδωσεις την παραγωγη σου κ καποιοι δε θα σα αφηνουν, τοτε να δω τι θα πεις κ αν θα συμφωνεις με αυτα που θα ζητανε.........., τελος τι εννοεις δινει το 70-75% της δουλειας του??????? απο τα δημωμενα προφανως των 5000 -10000 χιλιαδων το πολυ, που δηλωνετε γιατι οι περισσοτεροι (80-90%) ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ οπως κανουν οι ιδιωτικοι κ οι δημοσιοι υπαλληλοι, γιαυτο ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.......

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.