Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αφιέρωμα του περιοδικού Blue της Aegean στην Έδεσσα


Μεγάλο αφιέρωμα στην Έδεσσα και την περιοχή της πραγματοποιεί το περιοδικό Blue της αεροπορικής εταιρίας Aegean, με τον τίτλο «Έδεσσα, η πολιτεία του νερού».
Στο αφιέρωμα, που πλαισιώνεται με πλούσιο και πολύ ωραίο φωτογραφικό υλικό, γίνονται αναφορές σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως επίσης σε τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις. Τα κείμενα του αφιερώματος είναι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους επιβάτες της Aegean να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας. Το περιοδικό είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας, στη διεύθυνση: en.aegeanair.com
Η διαφήμιση που γίνεται στην περιοχή μας μέσω του περιοδικού της Aegean είναι ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Διοίκηση της εταιρίας και ιδιαίτερα στον Εδεσσαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. Δημήτρη Γερογιάννη, που τιμά την πόλη.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΔΕΙΧΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΑ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ:
    ΕΔΕΣΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΕΣΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ.
    ΤΟΣΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
    ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΣΟΠ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ.
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΟΓΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δυσφήμιση της πόλης επίσης, που γίνεται από τον ίδιο τον δήμαρχο, μέσω των έργων του, που αποκλείουν δρόμους, θέσεις στάθμευσης και δέντρα και γίνεται άμεσα αντιληπτό στους επισκέπτες, που το μεταδίδουν παραπέρα, είναι επίσης σημαντική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.