Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όργανα γυμναστικής στην 18ης Οκτωβρίου στην Έδεσσα (φωτο)


Τοποθετήθηκαν και είναι έτοιμα για χρήση από τους πολίτες τα όργανα γυμναστικής στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού! 
Η διαμόρφωση του χώρου και η τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος για ανάπλαση της οδού 18ης Οκτωβρίου, της πλατείας Γρανικού και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών. 
Τονίζεται ότι με την εγκατάσταση των οργάνων γυμναστικής, αλλά και την τοποθέτηση των παιδικών χαρών στην άλλη πλευρά της οδού 18ης Οκτωβρίου και στην πλατεία Γρανικού, το έργο δείχνει τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα, με πλήθος λειτουργικών και αισθητικών παρεμβάσεων, αλλά και χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης για παιδιά και ενηλίκους.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πλήρωνε δημότη για να παίζει ο δήμαρχος - εργολάβος με τα τσιμέντα. Τον τελείωσες δήμαρχε τον δήμο, και εσύ αλλά και η αντιπολιτευση που σιωπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όργανα γυμναστικής, δάνεια για λαμπτήρες οικολογικούς, τσιμέντα και πεζοδρόμια σε χωριά, απαξιωμένες δομές, ανεργία στο φουλ, τουρισμός στο 0, πραγματικά οι πολίτες του δήμου Εδεσσας ζούνε σε έναν οικολογικό δήμο, τόσο χόρτο που τρώνε θα βελάσουν στο τέλος, πρόβατα με το δήμο υποθήκη στα δάνεια και στα μεγάλα έργα δεν εχω ξαναδεί. Τα παιδιά μας θα πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν για μας καλά να πάθουμε. Τελικά δήμαρχο ψηφίσαμε???, δεν νομίζω, μάλλον εργολάβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.