Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους αγώνες προεθνικών ομάδων ο Υπερίων Αλμωπίας (φωτο)


Στις 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας άρσης βαρών προεθνικών ομάδων για το 2016, ο οποίος χωρίστηκε σε δύο ομίλους (α) Αθήνα &  (β) Θεσσαλονίκης.
Ο Υπερίων Αλμωπίας έδωσε το παρόν στους αγώνες προεθνικών ομάδων με τον 15άχρονο Παπαδόπουλο Δημήτρη, ο οποίος αποτελεί το μέλλον της άρσης βαρών, εφόσον στο Β’ όμιλο κατετάγει 2ος  στην κατηγορία 85 κιλών σηκώνοντας 70kg στο αρασέ και 92.5kg στο επολέ ζετέ.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Σταματιάδη, προπονητή του Παπαδόπουλου  Δημήτρη, στο karatzova.com:
"Σαν αθλητής είχα πάντα υψηλούς στόχους ,πλέον είμαι προπονητής και οι στόχοι μου παραμένουν ίδιοι σε ένα νέο σύλλογο που χαράζει την δική του πορεία και απ' ότι φαίνεται έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα με τον Παπαδόπουλο Δημήτρη, ο οποίος θα διεκδικήσει φέτος να πάει στο Ευρωπαϊκό & Παγκόσμιο πρωτάθλημα  παίδων έως 15 ετών. Στις 10 Απριλίου στους Περιφερειακούς αγώνες πρώτα ο Θεός θα δείξουν την αξία τους και τα υπόλοιπα παιδιά του Υπερίων Αλμωπίας."




Στο τμήμα του cross fit:
Οι προπονητές Μανώλης Γολσουζίδης και Σπύρος Σταματιάδης ετοιμάζουν τον Γιώργο Γάτσο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Athens Throwdown 13/14-04-2016, που θα φιλοξενήσει 700 αθλητές  από όλη την Ευρώπη.
Στις 20 Μαρτίου στις Σέρρες  ο Μπαξαδάκης Νίκος και ο Γάτσος Γιώργος θα αγωνιστούν στο Fitness war, που θα πάρουν μέρος 120 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα.
Ο Υπερίων θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό του Ζαχαροπλαστείο "Ζιλή", που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.