Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πριν από λίγο μεταφέρθηκαν 2.400 μετανάστες σε στρατόπεδα σε Πολύκαστρο και Χέρσο Κιλκίς


Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η μεταφορά 2.400 μεταναστών σε στρατόπεδα που βρίσκονται στις περιοχές Πολύκαστρο και Χέρσο στο
Κιλκίς, προκειμένου ν' ανακουφιστούν πόλεις και σημεία που ασφυκτιούσαν από τον υπερπληθυσμό, δίχως όμως και πάλι η μεταφορά να δώσει λυσιτελή λύση στο πρόβλημα.
Στο κάθε στρατόπεδο μεταφέρθηκαν από 1.200 μετανάστες, από τους οποίους οι 800 μεταφέρθηκαν από την Αθήνα, οι 950 από την Καβάλα και οι υπόλοιποι από διάφορα σημεία του εθνικούς οδικού δικτύου, στο οποίο είχαν δημιουργηθεί μικροί καταυλισμοί. 
Στην Καβάλα όμως, εξακολουθούν και παραμένουν περίπου άλλο τόσοι, καθώς χθες το βράδυ αγκυροβόλησε στην πόλη καράβι από τη Μυτιλήνη με κάτι περισσότερους από 1.000 πρόσφυγες, ενώ ήδη υπήρχαν στην πόλη σχεδόν 800.
bloko.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έχουν αποφασίσει να γεμίσει η Ελλάδα με μουσουλμάνους. Δεν υπάρχει λύση ,μπροστά στην ανθρώπινη τραγωδία κάνεις δεν μπορεί να αντιδράσει. Είναι μια πραγματικότητα . Όλα ήταν μεθοδεύμε να από την οικονομική κρίση την κοινωνική και τώρα την εθνική. Για μένα που είμαι χριστιανός και θρησκευτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To eixane stimeno edo k xronia den adiasane tixea ta stratopeda xypniste zoa toys dikoysmas astegoys k anergoys kanenas den tpys bohtaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.