Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνετη νίκη των Μαυραετών επί του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου με 3-0


Η Δόξα Μελισσίου συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών της, πέτυχε την 17η νίκη της σε 18 παιχνίδια και οδηγεί την κούρσα του τίτλου στην Α΄ Κατηγορία - 2ο όμιλο, με 54 βαθμούς έναντι 50 του δεύτερου Φιλίππου Σταυροδρομίου και 46 του τρίτου στο βαθμολογικό πίνακα Μ. Α. Αρσενίου.
Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυνατά στο   αγώνα, έχασε μια 2-3 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά στη συνέχεια, ήταν ασύνδετη και νευρική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε πιο δυνατά και πίεσε τους φιλοξενούμενους και με την είσοδο του Λιτοβολή και του Ζέκο, απέκτησε πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε σπάνιες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 65΄ κακώς ακυρώθηκε γκολ του Λιτοβολή ως οφσάιντ. Τα γκόλ πέτυχαν:
Στο 70΄ο Μαμής με πέναλτυ
Στο 75΄και πάλι ο μαμής με εκπληκτικό γυριστό και τέλος
Στο 81 ο Χατζηπέτρου με σουτ μέσα από την περιοχή.
Από τους νικητές διεκρίθησαν οι: Μουρατίδης Α, Βερβελές, Μαμής, Σέλγκου, Χατζηπέτρου και Λιτοβολής.
Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης(, Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Ραμπόύσης (Χρηστάκης), Μουρατίδης Α (Ζέκο), Μαμής, Χατζηαλεξιάδης(Λιτοβολής), Σέλγκου, Χατζηπέτρου.
Β.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φτάνει Βασίλη,ΦΤΆΝΕΙ...όταν νικάς μετά το 70' δεν το λες και άνετη νίκη!!ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί!!συγχαρητήρια στα παιδιά και των 2 ομάδων για την προσπάθεια...ΜΊΑ φίλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exi matia mono gia tin omada tou k otan exase apo stayrodromi den egrapse tpt..to idio tha kani k tora pou paei arseni k stayrodromi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.