Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαφύρας Δίου - Ζαφειράκης Νάουσας 43-69 (φωτο)


Η ομάδα του Βαφύρα δεν τα κατάφερε καλά το Σάββατο απέναντι στον Ζαφειράκη για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Ηττήθηκε με διαφορά 26 πόντων από την ομάδα της Νάουσας μέσα στο ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα με έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά από τους παίκτες του coach Σαραπτσή. Έχασαν εύκολα καλάθια στην επίθεση, ενώ αντίθετα δέχθηκαν εύκολα 10 πόντους στην άμυνα. Η κατάσταση έδειχνε να ισορροπεί μετά το πρώτο time out που πήρε η ομάδα, αλλά σε κανένα σημείο δεν έδειξε πως μπορούσε πλέον να ανακάμψει. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 7-18.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το πλέον ισορροπημένο του αγώνα. Οι ομάδες έδειξαν πως τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο του αγώνα ήταν ισοδύναμες. Οι άμυνες ήταν δυνατές και στα δύο μέρη του γηπέδου και το επιμέρους σκορ 12-12 διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 19-30.
Αυτό έδωσε στους γηπεδούχους την πίστη πως μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση. Μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή, Όμως η πρόσκαιρη ανισορροπία των σφυριγμάτων των διαιτητών ώθησαν σε μία ομολογουμένως αφελής αντίδραση του Παπαδόπουλου που χρεώθηκε με 2η τεχνική ποινή στο παιχνίδι και του στοίχισε την αποβολή του από αυτό. Αυτό έφερε για δεύτερη φορά απόσπαση της συγκέντρωσης  των υπολοίπων παικτών και το τρίτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε καταστροφικό με επιμέρους σκορ 16-30 και σκορ παιχνιδιού 35-60.
Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου ο Κουρκούτας ζήτησε αλλαγή  καθώς το γόνατό του δεν άντεξε άλλο. Οι προσπάθειες των υπολοίπων παικτών του Βαφύρα που ήταν ομολογουμένως φιλότιμες, δεν ήταν αρκετές ώστε να ανατρέψουν τη ροή του παιχνιδιού. Στάθηκαν και πάλεψαν μέσα στο παρκέ αλλά η κατάσταση δεν μπορούσε να αναστραφεί. Στο τέλος υπήρξε και ο τραυματισμός του Γαζέτη στη φτέρνα που τρόμαξε όλους μας, αλλά από ότι φάνηκε τελικά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το τέταρτο δεκάλεπτο έληξε με το επιμέρους 8-9 και με την κόρνα της λήξης ο πίνακας έγραφε το τελικό 43-69. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κοι Ταρενίδης Κ και Χρυσάφης Σ.

ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Καλαϊτζίδης 2, Καραμπατάκης 3(1), Μαντζόλης, Μαρινόπουλος 4, Γαζέτης 8, Ζήσκας 2, Κουρκούτας 5(1), Παπαδόπουλος 5(1), Ραφαηλίδης, Τσερνίσωφ 8, Ανδριάς 6, Ζαμάνης.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βαδόλας, Βάϊγκαντ 9(1), Ζαχαριάδης 2, Λιόλιος, Μουρατίδης 12(2), Μπόλιος, Σιδηρόπουλος 18(1), Σκουλαριώτης 15(1), Τούφας 13(2).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.