Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου - Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών 63-39 (φωτο)


Ακόμα μία νίκη κατάφερε αυτό το Σάββατο η ομάδα του Βαφύρα εντός έδρας με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Για ακόμα έναν αγώνα οι γηπεδούχοι όχι μόνο κέρδισαν αλλά κατάφεραν να καλύψουν και την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.
Είναι ίσως η πρώτη φορά φέτος που οι παίκτες του κόουτς Σαραπτσή έπαιξαν με τόσο πάθος και προσήλωση στην άμυνα. Οδήγησαν τον αντίπαλο σε 20 συνολικά λάθη, αλλά και σε πολλά δύσκολα και άστοχα σουτ.
Από την άλλη πλευρά στην επίθεση η ομάδα ρολάρισε σωστά, χωρίς πολλές τραβηγμένες ενέργειες με τους παίκτες των γηπεδούχων με υπομονή να βρίσκουν το καλύτερο δυνατό σουτ. Τα ποσοστά των γηπεδούχων δεν ήταν υψηλά και αυτός είναι ο λόγος που το σκορ στην επίθεση έμεινε σχετικά με την εικόνα του παιχνιδιού χαμηλά. Βέβαια η αστοχία σε κάποια σημεία ίσως ήταν λογική λόγω της υψηλής προσπάθειας που κατέβαλαν στην άμυνα.
Πάντως οι νικητές έμοιαζαν έτοιμοι από το ξεκίνημα δείχνοντας πως ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο παιχνίδι. Πήραν προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο λεπτό και όχι απλά δεν το έχασαν ποτέ ξανά, αλλά στην πραγματικότητα δεν κινδύνευσαν ποτέ. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την διαφορά στους 9 πόντους όλοι περίμεναν να δούν αν τελικά θα κατάφερουν να καλύψουν τους δέκα πόντους διαφοράς που έχεσαν στο πρώτο παιχνίδι στα Γιαννιτσά, όπως κι έγινε.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόουτς της ομάδας του Βαφύρα Μιχάλης Σαραπτσής είπε σχετικά με το παιχνίδι:
"Σας είχα πει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος πως η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει και να μπορέσει να αποδώσει αυτά που εγώ προσωπικά περίμενα να δω μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως μας πήρε λίγο χρόνο περισσότερο από ότι υπολόγιζα. Επίσης αλήθεια είναι πως πλέον σε αγώνες που παρουσιαζόμαστε με τις λιγότερες δυνατόν απουσίες αποδίδουμε καλό μπάσκετ. Πιστεύω πως και οι φίλαθλοι που έρχονται και μας βλέπουν στο γήπεδο  συμφωνούν μαζί μου. Συγχαρητήρια θέλω να δώσω σε όλους τους παίκτες μου γιατί βγάζουν στο παρκέ την εικόνα υγιούς ομάδας και καλό μπάσκετ. Σήμερα απέδειξαν πως μπορούν να παίξουν και πολύ καλή άμυνα. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα."

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(15-9), 2ο(31-22), 3ο(47-34), 4ο(63-39)
ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): Στρατηγός, Καλαϊτσίδης 2, Καραμπατάκης 3(1), Μαντζόλης, Μαρινόπουλος 1, Γαζέτης 6, Ζήσκας 3, Σαμαράς 3(1), Κουρκούτας 20(3), Παπαδόπουλος 25(5), Κουμπατσιάρης, Ραφαηλίδης.
Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Αργυρόπουλος 2, Βασιλειάδης 16, Καρύπης, Μόσχου 3(1), Μπογδάνης 5, Παπαμανώλης 2, Περπερίδης 2, Τσακμακής 9(1).




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.