Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΟΚ Βέροιας 69-76 (φωτο&βίντεο)


Με έντονα παράπονα από την διαιτησία και την στάση του προπονητή του Α.Ο.Κ έφυγαν από το κλειστό γήπεδο Νάουσας οι αθλητές και οι φίλαθλοι της ομάδας.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου κοντραρίστηκαν δυο πάρα πολύ δυνατές ομάδες, δυστυχώς τα βλέμματα όλων τα τράβηξαν άλλοι. Η ομάδα του Ζαφειράκη ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Σκουλαριώτη, Σιαμήτρο, Τούφα, Ζιάννη, Σιδηρόπουλο. Η διάθεση των παικτών των δυο ομάδων για μπάσκετ προσέφερε πολύ όμορφες στιγμές στους φίλους του αθλήματος με τις δυο ομάδες να παίζουν εξαιρετικά στο πρώτο δεκάλεπτο και τον Ζαφειράκη να έχει την υπεροχή. (23-15).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Κ έσφιξε την άμυνα του, κυνήγησε μπάλες και κατάφερε να μειώσει στον πόντο (25-24) (04:05) πριν την λήξη. Ο Ζαφειράκης κατάφερε να επανέλθει με 2 σουτ τριών πόντων από τον Τούφα και ένα από τον Ζιάννη να ανεβάσει την διαφορά στους 11 πόντους (35-24) (1:52). Στον χρόνο που απέμενε ο Α.Ο.Κ απάντησε με δυο δικά του τρίποντα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ  (35-30). Ήδη από το πρώτο ημίχρονο οι λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, «δυναμίτισαν» την ατμόσφαιρα με τους παίκτες των δυο ομάδων να έχουν έντονα παράπονα για τις υποδείξεις τους.
Στο τρίτο δεκάλεπτο Ο Ζαφειράκης «χτύπησε» τον Α.Ο.Κ στις αντεπιθέσεις με τον Μουρατίδη (πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ζαφειράκη με 14 πόντους). Τα παράπονα προς τους διαιτητές του αγώνα συνεχίστηκαν ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι διαμαρτύρονταν για την στάση των ανθρώπων του πάγκου του Α.Ο.Κ. Με το σκορ στο (45-41) (5:33) πριν την λήξη η ομάδα του Ζαφειράκη έπαιξε οργανωμένα στην επίθεση και κάνοντας σωστές επιλογές άρχισε να χτίζει διαφορά υπέρ του Α.Ο.Κ. και με εύστοχο σουτ τριών πόντων στην λήξη του δεκαλέπτου από τον Μουρατίδη  να φτάνει βρίσκεται μπροστά με (54-41).
Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Α.Ο.Κ να παλεύει για την ανατροπή στο σκορ. Αυτήν την κατάφερε (02:52) πριν την λήξη του παιχνιδιού όταν και προηγήθηκε με 62-63. Οι έντονες διαμαρτυρίες του Ζαφειράκη για τα σφυρίγματα των διαιτητών συνεχίστηκαν καθώς οι παίκτες του Α.Ο.Κ φτάνανε με εξαιρετική ευκολία στην γραμμή των ελευθέρων βολών. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Α.Ο.Κ νικήτρια με σκορ 69-76. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες στους διαιτητές του αγώνα αλλά και στον προπονητή του Α.Ο.Κ. Χάρη στην επέμβαση των παικτών του Α.Ο.Κ που διατηρούν άριστες  σχέσεις με τους παίκτες του Ζαφειράκη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς κυρίως ο Βασίλης Γκανάς και ο Μάκης Ιωσιφίδης κατάφεραν να σταματήσουν τις αψιμαχίες.
Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο έφορος της ομάδας μπάσκετ του Ζαφειράκη κ. Δημήτρης Τζέκος δήλωσε στο inaoussa.gr: 
"Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στο Ζαφειράκη και τον Α.Ο.Κ ξαφνικά άλλαξε ο διαιτητής και την θέση του κ. Παπαδόπουλου πήρε ο τοπικού επιπέδου διαιτητής κ. Καραμανλής. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δυναμίτισε όλο το παιχνίδι με τα σφυρίγματα του. Όταν ο Α.Ο.Κ πιέζει σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά δεν μπορεί να έχει μόλις 21 φάουλ και ο Ζαφειράκης 28 και να σουτάρει τις διπλάσιες ελεύθερες βολές. Απαράδεκτη θεωρούν την στάση του προπονητή του Α.Ο.Κ κ. Τούσια που συνεχώς προκαλούσε τους αθλητές της ομάδας όπως και τους διαιτητές του αγώνα. Ως Ζαφειράκης δηλώνουμε πως δεν θα δεχτούμε ξανά την αιφνίδια αλλαγή διαιτητή σε παιχνίδι τη ομάδας μας. Κλείνοντας σύσσωμα οι αθλητές και τα μέλη της ομάδας του Ζαφειράκη θα ήθελε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Βασίλη Γκανά  για την γέννηση του υιού του."
Για τον Α.Ο.Κ ο Βασίλης Γκανάς σημείωσε 15 πόντους και Μάκης Ιωσιφίδης 22
Ζαφειράκης: Σιδηρόπουλος-5, Σιαμήτρος-8, Τούφας-12, Σκουλαριώτης-9, Ζιάννης-9, Βάιγκαντ-8, Μπολιός-2, Χειμαριός-2, Μουρατίδης-14
Δείτε το video:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.