Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aγρότες προσπάθησαν να ρίξουν την είσοδο του υπ. Μακεδονίας - Θράκης (βίντεο)


Απίστευτο κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες μπήκαν στην πόλη με τα τρακτέρ τους και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα.

Κάποιοι μάλιστα έδεσαν με μεγάλες αλυσίδες την καγκελόπορτα του υπουργείου και προσπάθησαν να τη ρίξουν με τα τρακτέρ τους, προκαλώντας μεγάλη ένταση.
Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν μαζευτεί από 22 και πλέον μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, στη συμπρωτεύουσα διαμηνύοντας ότι «κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγουμε. Όλα είναι ανοιχτά».
Στη σημερινή κινητοποίηση δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.
Εν τω μεταξύ, «έμφραγμα» στην κυκλοφορία των αυτοκινητιστών της Θεσσαλονίκης, έχει προκαλέσει η είσοδος των τρακτέρ και των αγροτικών οχημάτων, στο κέντρο της πόλης.
Παρότι αρχικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στάθμευσαν τα επαγγελματικά τους οχήματα μπροστά στον Λευκό Πύργο, τώρα βρίσκονται έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, εν αναμονή και των συναδέρφων τους, που φθάνουν από κάθε γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Το θεατρο του παραλογου, δηθεν αγανακτισμενοι αγροτες.
    Το πραγμα αρχησε να γινετε γελειο.
    Η πολιτικη σκοπιμοτητα εμφανεστατη.Κομματικα οργανα μπροστα παντα στις καμερες, για οσους γνωριζουν .
    Με 9500 αφορολογητο την ωρα που δηλωνουν εσοδα 5000 ζητουν και τα ρεστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 5000€ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.