Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για την αλληλέγγυα υποδοχή των προσφύγων αύριο στα Γιαννιτσά


Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών συγκάλεσε για το απόγευμα της Κυριακής ομάδα πολιτών του Αντιφασιστικού Μετώπου Γιαννιτσών με θέμα την οργάνωση βοήθειας για την αλληλέγγυα υποδοχή των προσφύγων στο στρατόπεδο Φιλιππάκου των Γιαννιτσών. Σε ανάρτησή τους στο facebook επισημαίνουν τα εξής:
¨Αύριο αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας στους μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας.
Μακριά από υστερίες και πολιτικές ταυτότητες, μακριά από ανούσια κριτική και υπεροψία, συσπειρωνόμαστε οι πολίτες του Δήμου Πέλλας ώστε να οργανωθούμε ο καθένας στον τομέα του και με τον χρόνο που διαθέτει, για να δείξουμε ότι το πρόσωπο των Γιαννιτσών δεν έχει μόνο μίσος και ρατσισμό, αλλά και την ανθρώπινη πλευρά που είναι έτοιμη να προσφέρει στους πρόσφυγες πολέμου.
Ως παλιά προσφυγομάνα τα Γιαννιτσά, θα σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας της πόλης και στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων θα τιμήσουμε με την προσφορά μας, τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας που βρέθηκαν στην ίδια θέση πριν από χρόνια.¨
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.