Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βρέθηκαν οι σοροί δύο εκ των τριών χειριστών του ελικοπτέρου


Βρέθηκαν οι σοροί δύο εκ των τριών χειριστών του ελικοπτέρου Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε στη νησο Κίναρο, δυτικά της Λέρου.
Οι σοροί βρέθηκαν στην πλαγιά απόκρημνης περιοχής της Κινάρου, σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος.
Τα ονόματα των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, όπως αυτά δόθηκαν επίσημα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά την πτώση του ελικοπτέρου.
Πρόκειται για τον Υποπλοίαρχο, Αναστάσιο Τουλίτση, τον Υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ναυτίλο Ελευθέριο Ευαγγέλου.
Όπως έγινε γνωστό, ο κυβερνήτης, υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης γεννήθηκε το 1979, είναι έγγαμος και έχει περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης στα ελικόπτερα. Ο συγκυβερνήτης, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς γεννήθηκε το 1982, είναι έγγαμος με παιδιά και ο ναυτίλος ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1980 και επίσης έχει παιδιά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.