Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της διοίκησης του ΦΟΑ με τον Δήμαρχο Αλμωπίας


Η διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας το πρωί της Τετάρτης (10/2).
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τις εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Αριδαίας. Τα μέλη της διοίκησης του ΦΟΑ επεσήμαναν την έλλειψη ενός επιστάτη που θα βοηθούσε στην εύρυθμη λειτουργία του γυμναστηρίου, καθώς έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα από τον ΦΟΑ για τη διαμόρφωση των αποδυτηρίων, την αντικατάσταση προβολέων και για επισκευές στις μονώσεις του κτιρίου. Ακόμη συζητήθηκαν θέματα καθαριότητας και υγιεινής, αφού χρησιμοποιούνται καθημερινά οι χώροι του γυμναστηρίου από πολλούς αθλητές διάφορων ηλικιών. 
Σημαντική ήταν η αναφορά στο ζήτημα της θέρμανσης του γηπέδου, το οποίο είναι τεράστιο καθώς η χαμηλή θερμοκρασία κατά τους χειμερινούς μήνες θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και μεγαλώνει τις πιθανότητες τραυματισμών.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνεχάρει τη διοίκηση του συλλόγου για την προσπάθεια αλλά και για την πορεία της αντρικής ομάδας μπάσκετ με στόχο την άνοδο στη Γ´ Εθνική κατηγορία και έδειξε έντονο ενδιαφέρον και γνώση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Αναφέρθηκε σε μελέτες που ήδη υπάρχουν για επισκευές στο κτίριο και θα ενταχθούν σε διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης το συντομότερο δυνατόν, παρουσία μάλιστα και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Γ. Κετικίδη. 
Τέλος υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για τον αθλητισμό της περιοχής γενικότερα, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι αυτό, αφού κατά το παρελθόν ήταν έντονη η δραστηριότητά του με τα αθλητικά δρώμενα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τζαμπα πατε παιδια του χρονου παλι τα ιδια θα πηγαινετε να συζητατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.