Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλείδωσαν το γήπεδο στην ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας


Κλείδωσαν το Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας και άφησαν την αποστολή της Ελπίδας Έδεσσας απ'έξω.
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας αγωνιζόταν στην Πολυκάρπη για το πρωτάθλημα της Α'κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Όπως είθισται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσήλθαν στα αποδυτήρια του γηπέδου πριν τον αγώνα για να φορέσουν τα αθλητικά τους ρούχα και για την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δηλ.[δελτία, φαρμακείο, μπάλες κτλ.]και είναι πολύ φυσικό τα πράγματα να επιστραφούν στα αποδυτήρια του συλλόγου.
Στην επιστροφή της ομάδας από την Πολυκάρπη μετά το τέλος του αγώνα βρήκαμε το γήπεδο κλειστό. Επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους και η απάντηση που πήραμε ήταν ότι το στάδιο κλείνει το Σάββατο στις 4:00μμ. κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί ποτέ.
Αποφάσισαν δηλαδή οι αρμόδιοι να βάλουν τάξη στο γήπεδο, και εδώ αρχίζει το γέλιο. Τώρα σας έπιασε η τυπικότητα, μέχρι τώρα τι κάνατε για το στάδιο "ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ" και αρχάσατε ανάποδα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι καλό τουλάχιστον μην κάνετε κακό. Καλύτερα μην κανετε τίποτα [δηλ.αυτό που ξέρετε καλά] γιατί όταν κάνετε κάτι μόνο λάθη κάνετε. Έχετε καταντήσει το γήπεδο παιδική χαρά από την ανευθηνότητα και την απραξία που σας διακρίνει, με την δικαιολογία ότι το γήπεδο θα φύγει κάτι που ακούμε πολλά χρόνια και θα το ακούμε και για πολλά χρόνια ακόμα. Το δημοτικό στάδιο Έδεσσας είναι το μόνο στάδιο που δεν έχει προβολείς, τα μισά καρεκλάκια είναι σπασμένα, οι τουαλέτες αποτελούν εστία μόλυνσης, τα αποδυτήρια πλημμυρίζουν συνεχώς, ο αγωνιστικός χόρος έχει καταστραφεί και άλλα πολλά. 
Σοβαρευτειτε κύριοι και λύστε τα σοβαρά προβλήματα πρώτα.
Δ.Σ. ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΕ Ο ΔΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ Η΄ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ Τσιφογλου είναι υπευθυνος σαν αντί αθλητισμού στον δήμο Έδεσσας αναμενόμενα όλα τα παραπάνω και που είστε ακομα ! Ή ανικανότητα σε όλο της το μεγαλειο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti pinakida me tis diafimiseis pios pernei ta xrimata me reyma toy gypedoy pios exei to mixanima me ta anaciktika mesa sto gypedo xoreis na plironei mia ante sobareftite kyrie toysia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη δώσει λόγο ο νταβατζής του γηπέδου....

      Διαγραφή
    2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥΣΙΑΣ2 Μαρτίου 2016 στις 1:52 μ.μ.

      πρωτα βγαλτε τις φουστες και φορεστε παντελονια για να σχολιαζετε επωνυμα και μετα σας απανταω για την πινακιδα και το μηχανημα. με ανωνυμους δηλ. ανυπαρκτους δε συζηταω.

      Διαγραφή
  4. Τίποτα δεν ελέγχεται. Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις νύχτες μετά τα μεσάνυχτα τι γίνεται μέσα στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΕΧΗΣ ΔΙΑΛΙΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΑΝΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΦΤΑΙΗ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τετοια πολιτικη κανει και ο μπιλλυ...ενα γηπεδο ολοκληρο καταστρεφεται και το μονο που νιαζει τον αντιδημαρχο ειναι να κανει πολιτικη με τα ωραρια και τις προπονησεις...αμ θελει αλλα κοτσια εδω χρηστοοοο...δημαρχε γρηγορα αλλαγη δεν περιμενει αλλο συντομα θα εχεις παλι φασαριες με τους ανικανους που εχεις...και τα παρκα οι πλατειες και οι παιδικες χαρες δεν θα βουλωνουν τα στοματα κανενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κοπλεξ ορισμενον.. Σε όλο του το μεγαλείο ! ο Τζιβογλου είναι ο ποιο δραστήριος και μη αμειβομενος αντιδήμαρχος όσο για τα προβλήματα που προκύπτουν ειναι μόνος που εργάζεται νυχθημερόν για τιν επιλυση τους Παρόλο την οικονομική κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο κομπλεξ και ποιος δραστηριος θα μας τρελανετε εντελως ο ανθρωπος δεν ξερει που ειναι το γηπεδο και δεν εχει βρεθει σε αγωνα ετσι για τα ματια του κοσμου για σοβαρευτειτε λιγο ακου εργαζεται νυχθημερον ο απεδευτος

      Διαγραφή
  9. Μακάρι να είναι όλοι οι αντιδημαρχοι τόσο εργατική και μορφωμένοι οπως ειναι ο τζιβογλου ειναι τιμη για την εδεσσα να εχει τετοιους ανθρωπους που να προσφερουν την μορφωση και την εργατικότητα τους ανιδιοτελος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επι τρεις μηνες ηταν μισθωτος αντιδημαρχος και θα εξακολουθουσε να ηταν μισθωτος αν το επετρεπε η eurobank . αλλα οταν βρεθηκε αντιμετωπος με την απολυση απο την eurobank τοτε σταματησε εντρωμος να πληρωνετε απο τον δημο. γιαυτο ασ μη μιλαμε για ανιδιοτελος και μη αμειβομενος αντιδημαρχος.για γελια εισται

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.