Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας (φωτο&βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές εκπλήξεις ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας το περασμένο Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πάνθεον στο 1ο χιλιόμετρο Λουτρακίου-Όρμας. 
Ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου ήταν και οι διοργανωτές της Λέσχης οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν και δημόσια:
"Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους εθελοντές του συλλόγου μας που κόπιασαν για να πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός μας....Μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας αγκαλιάζοντας την οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και μας δώσατε δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει. Και του χρόν' ξάν αδά θα είμες."

Δείτε βίντεο από την βραδιά του χορού της Ευξείνου Λέσχης:


Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας!!!Γιατί είμαστε ΠΡΏΤΑ ΠΌΝΤΙΟΙ και μετά ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ!!! ΝΑ ΖΉΣΕΙ Ο ΠΌΝΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΡΏΣΤΙΑ ΜΑΣ....❤
Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Οτουντζίδης.Α στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.