Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράκληση για αποφυγή βανδαλισμών των καινούργιων υποδομών στην Έδεσσα


Οι καινούργιες παιδικές χαρές, ο χώρος με τα όργανα γυμναστικής και οι παρεμβάσεις ανάπλασης δρόμων και πλατειών, έχουν δώσει μία καινούργια εικόνα στην πόλη της Έδεσσας.
Επειδή ήδη εμφανίστηκαν φαινόμενα μικροβανδαλισμών, πρέπει να τονιστεί ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και να αποφύγουμε βανδαλισμούς και φθορές στην κοινή μας περιουσία. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην κοινή μας περιουσία,  περιφρουρώντας τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει, προκειμένου να μπορούμε όλοι μας να χαιρόμαστε μία καθαρή πόλη με όμορφες υποδομές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Σωστή η παράκληση, πρέπει όλοι να σεβαστούμε το όμορφο και να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση...

    μια παρατήρηση: λογικά η παράκληση για αποφυγή βανδαλισμών (σε δρόμους, πλατείες, υποδομές) ΠΡΕΠΕΙ να αφορά και τους οδηγούς που παρκάρουν αυτοκίνητα και μηχανάκια στους παραπάνω χώρους (για παράδειγμα στην πλατεία Στουγιαννάκη στο κέντρο της πόλης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εφαρμόσετε το νόμο για τη λειτουργία των παιδικών χαρών για αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε καλό το έργο του Σόντρα και η συνέχεια αυτού, άξιος συνεχιστής, φροντίστε τωρα το Κανναβουγειο το ασανσέρ που αφήσατε να σαπίσουν, φροντίστε να φύγουν οι λαμαρίνες και τα σκουπίδια από την περιοχή Καταρρακτών, μην αφήνετε να βανδαλιζουν το Ξενία και το ΦΟΕ, για μια ματιά και στα ποτάμια (όχθες) που από μέσα άρχισαν να υποχωρούν και αφήστε τους οδηγούς ήσυχους, φρόντισε να παρκάρετε νόμιμα πρώτα εσείς, αλλά στην Έδεσσα και να θες δεν μπορείς να παρκάρεις νόμιμα. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες, εχουμε χρόνο αγαπητέ Δήμαρχε, σεβασου αυτά που έλεγες, ο Εδεσσαίος ξέρει να σέβεται και να ειναι ψύχραιμος, για βλαχους απο την Κεδρωνα μας πέρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασικοι Εδεσσαιοι...Γκρινια..κομπλεξ...και ολο ο δημαρχος τους φταιει...λες και ειναι υπευθυνος γιατι παρκαρουν καποια γουρουνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως βολεμένος από χωριό είσαι, με τόσο κόμπλεξ που βγάζεις να υπερασπίσεις τον δήμαρχο λες και δεν πρέπει να γίνετε κριτική στα δημόσια πρόσωπα, γουρούνι όμως τον αποκαλείς, για δες που παρκάρει, για δες τον στο Βαρόσι να περνά το πλακόστρωτο καθημερινά με το αμάξι του μπαίνοντας στον μονόδρομο, φυσικά και μια παιδική χαρά είναι καλό για τους πολίτες και τα παιδιά τους, και είναι αυτονόητα να γίνουν και πρέπει να τα προστατεύουν όλοι, αυτονόητα όμως είναι δεκάδες άλλα πράματα που πρέπει να προστατευτούν. Τσάμπα μάγκες σαν τον δήμαρχο σου υπάρχουν σε όλοι την Ελλάδα, δηλαδή να γίνουμε ρουφιάνοι στην αστυνομία στον ίδιο, πες μας τι ακριβώς θέλει. Και να είσαι σίγουρος ότι αν του υποδείξουμε κάποιον θα τον αφήσει για πολιτικούς λόγους, απλά ντόρος να γίνετε για το έργο του α ρε δεν πάμε καλά.

      Διαγραφή
  5. θα τις προσέχουν οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες όταν στρατοπεδεύσουν στις πλατείες. Ή μήπως Όχι. Νομίζετε ότι έχουν την δύναμη να αντισταθούν σε κάτι τέτοιο όταν τους προταθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ;
    ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ....ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΑΝ ΜΕΡΕΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ;

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
    ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο 2:12ΜΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΘΑ ΑΝΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΣΦΛΤΟΤΑΠΗΤΕΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΑΦΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ;
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΔΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΡΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΚΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ;
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .............ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτό το παραλήρημα;
      Η δημοτική αρχή να περιφρουρήσει την περιουσία και να καθίσει στο σκαμνί αυτούς που καταστρέφουν; Οκ. Πως μπορεί να τους γνωρίζει; Γιατί όποιος καταστρέφει δεν το κάνει μπροστά στον αστυνόμο ή στον δήμαρχο.
      Μου φαίνεται πως όποιος είναι αντίθετος με τον δήμαρχο βρίσκει κάτι κακό να πει ακόμα και για αυτό το πολύ ωραίο έργο.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή δεν σου άρεσε που "τσιμενταρίστηκε η πλατεία σε αρκετό ποσοστό". Εγώ είμαι γονιός και βλέπω ότι είναι γεμάτη παιδάκια. Πριν που είχε χώμα ήταν πάντα άδεια. Τώρα ο γιός μου παίζει με ασφάλεια και εγώ είμαι ήρεμος.
      Να σε ενημερώσω ότι έχουμε ξεφύγει από την δεκαετία του '60.

      Διαγραφή
  7. Τα έργα έγιναν επωφελήθηκαν οι εργολάβοι το βλέπαμε όλοι με το υπερβολικό τσιμεντάρισμα και τώρα ερχόμαστε στη σκληρή πραγματικότητα τη συντήρηση αυτών μεγάλο το κόστος φοβάμαι ότι η φθορά δεν θα οφείλεται μόνο στους ασυνείδητους πολίτες και φυσικά δε λύνεται με ευχολόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά ο δήμαρχος είναι να τον λυπάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.
      ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΑΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.