Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακελειό στην Άγκυρα


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγκυρα, με την κυβέρνηση να κάνει λόγο για τουλάχιστον 28 νεκρούς και 61 τραυματίες.
Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας ανέφερε ότι «δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση», επισημαίνοντας ότι «οι δυνάμεις ασφαλείας προκάλεσαν ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου πακέτου αμέσως μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο». Εξάλλου, πρόσθεσε ότι «είναι ξεκάθαρο πως η επίθεση ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη».
Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο καιι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε στρατιωτικά καταλύματα και σε όχι μεγάλη απόσταση από τη Βουλή της χώρας, κυβερνητικά κτίρια και τα κεντρικά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη έγινε τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν στρατιώτες.
Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμη επίσημα διευκρινιστεί, ωστόσο ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος ΑΚP, με ανάρτησή του στο Twitter, έκανε λόγο για «τρομοκρατική πράξη». Το γεγονός ότι το χτύπημα έγινε σε πολυσύχναστο σημείο δείχνει για άλλη μια φορά την προδοσία που εμπεριέχει η τρομοκρατία», επισήμανε. Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε την, προγραμματισμένη για αργότερα σήμερα, αναχώρισή του για τις Βρυξέλλες, ενώ και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέβαλε το ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ τόνισε σε δηλώσεις του πως καταδικάζει τους δράστες της τρομοκρατικής ενέργειας και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ο υπουργός Δασών Βεϊσέλ Έρογλου είπε πως «πρόκειται για ενέργεια τρομοκρατικής οργάνωσης».
Σημειώνεται ότι το τουρκικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο επέβαλε ήδη απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών για την επίθεση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;
    ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.