Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Παρέλαση» καλλιτεχνών το Σαββατοκύριακο στην Ειδομένη


Καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα θα "παρελάσουν" το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ειδομένη σε μια κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης στους πρόσφυγες που συρρέουν στο σημείο για να διέλθουν από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- Σκοπίων.
"Είμαστε περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες που θα φτάσουμε την Παρασκευή το βράδυ από την Αθήνα στον καταυλισμό της Ειδομένης προκειμένου να μείνουμε εκεί για δύο βράδια διοργανώνοντας διάφορες δράσεις αλλά και μοιράζοντας ανθρωπιστική βοήθεια" ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η χορογράφος Βιλελμίνη Βίλμα Ανδριώτη, που έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της δράσης "Open Border Parade, ενώ τον συντονισμό έχουν οι Erika Mauritz και Ζωή Παπαδοπούλου.
Πρόθεση των καλλιτεχνών αλλά και των εθελοντών που θα συμμετέχουν, είναι "να συμπορευθούν", όπως λένε, "με τους πρόσφυγες, να κοιμηθούν στον καταυλισμό, να φάνε μαζί τους, να παίξουν με τα παιδιά τους και να διοργανώσουν διάφορα δρώμενα" μεταφέροντας το μήνυμα της ελεύθερης διακίνησης μεταναστών και προσφύγων.
Το κάλεσμα για συμμετοχή καλλιτεχνών γίνεται μέσω fb στη σελίδα OPEN BORDER PARADE.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μιλαμε για μεγαλα ονοματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγάλα ονόματα να βγαίνουν στις πίστες της Αθήνας. Αυτοί είναι μεγάλοι άνθρωποι...

      Διαγραφή
    2. Ουαου με ταπωσες!

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΟΥΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς από τους πρόσφυγες δεν θέλει να μεινει στην Ελλάδα, γιατι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη! Έχουν αντιληφθεί οι άνθρωποι πόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε! Απλά το προτεκτοράτος στο οποίο ζούμε βρίσκεται στο δρόμο τους για εκεί! Πάντως, αν μου δινόταν η ευκαιρία, πολύ ευχαρίστως θα δεχόμουν να μεγαλώσω κάποιο από αυτά τα παιδιά που δεν έχουν γονείς είτε προσφυγόπουλο είτε από αυτά που έχουν εγκαταλείψει οι Έλληνες γονείς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ιδια ακριβως εκανε και ο Δ. ΤΣΑΚΝΗΣ (με τους "φιλους" του) και σημερα ειναι....προεδρος στην ΕΡΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μισάνθρωποι τι σας πειραζει που καποιοι αφιερωνουν στιγμες απο τ ζωη τους για να δωσουν χαρα σε αυτους που την χρειαζονται? Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ!!!....ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΤΟΥ....ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!) Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΗΘΕΝ ΕΙΠΕ (ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!) ΠΩΣ ΜΙΑ 5ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 5 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ!!!!...ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ!!!... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΝΩ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ (!!!), ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.