Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαφωνούν οι αγρότες στην Πέλλα με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Κλίμα διαφωνίας αναφορικά με την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα διαμορφώνεται από την πλειοψηφία των μπλόκων που συμμετέχουν στην εν εξελίξει πανελλήνια σύσκεψη των αγροτών στην Π. Πέλλα.
Όπως λένε οι αγρότες, στόχος τους δεν είναι να κατέβουν στην πρωτεύουσα και να κατασκηνώσουν επί τρεις μέρες στο Σύνταγμα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία αλλά να έρθουν αντιμέτωποι με μέλη της κυβέρνησης τα οποία θα είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις στα αιτήματά τους.
Γι' αυτό το λόγο η πλειοψηφική γραμμή στη σύσκεψη είναι η μη συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Στόχος τους είναι σύμφωνα με το megatv.com είναι να δουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα στον αγώνα τους και το κυριότερο βήμα είναι να καταρτίσουν λίστα με τα βασικότερα αιτήματά τους και η οποία θα αποτελέσει εφόσον όλοι συμφωνήσουν τη βάση για τον διάλογό τους με τον πρωθυπουργό, με τα λεγόμενα του οποίου διαφώνησαν και άρα επιθυμούν να θέσουν οι ίδιοι τη βάση της συζήτησης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ενώ κάθε μέρα που δημιουργούν σε εμάς τους συντοπίτες τους πρόβλημα δεν τίθεται θέμα. Ας πουν ότι ξεκινούν τα σπαράγγια και δε μπορούν να αφήσουν τις δουλειές τους για 3 μέρες. Έτσι Κ αλλιώς όλοι το βράδυ πάνε στα μπλόκα και τη μέρα στα χωράφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκια μας ρε μορτη εσυ τι ζορη τραβας.....μονο τα γραφετε ελατε στα μπλοκα να μηλισετε ετσι....γατακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διδασκεις ηθος μεγαλε!!!

      Διαγραφή
    2. Την μαγκια σου αυτη να την κανείς οταν παραδιδεις τα προϊόντα σου στον εμπορα και δεν τολμάς ουτε στα ματια να τον κοιταξεις ψεφτομαγκα.

      Διαγραφή
    3. Την μαγκια μου ρε φλορε την εχουν δει κ πολλοι εμποροι....γιατι οταν τα προιοντα σου ειναι τζαμι δεν σκηβεις το κεφαλι σαν την κοτα....περνεις κ καμια κλουβα κ του την πετας στο κεφαλι...εσεις ειστε φλοροι ολοι οι υπαλληλοι....οι δημοσιοι υπαλληλοι.....κοτες....αντιστασου ρε χαχα και ξεκηνα να παραγεις κατι μονος να υδρωση λιγο το βρακακι να δεις πως βγαινουν τα λεφτα.....οχι να καθεσε σε ενα γραφειο κ εξαρτασε απο το κρατος για να σε πληρωσει....τεμπελη....βγαλε κ κατι με τα μπρατσα σου μπορεις......

      Διαγραφή
  3. Μεχρι τωρα οχι μονο προβληματα δημιουργουσατε στον κοσμο ,αλλα χασατε και το πλεονεκτημα της κοινωνικης στήριξης
    Εκφυλίσατε τον αγωνα σας και ψαχνετε τωρα τον διαλλογο
    Εστω και τωρα δεν ειναι αργα.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν αγρωτες με επταψηφιους αριθμους καταθεσεις που δεν θελουν να πληρωσουν.τουλαχιστον αυτους μην τους βαζετε μπροστα χανουμε το δικιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δυστυχως αυτοι ειναι που σε αγουν και σε φερουν τοσα χρονια. Ποτε δεν ειναι αργα ομως να το καταλαβουμε και να οργανωσουμε την αντισταση μας με ανεξαρτητο και πραγματικα μαχητικο τροπο. Οχι με σοου και προκλησεις που μονο αρνητικο κλιμα δημιουργουν..

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΛΕΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ

      Διαγραφή
    3. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ

      Διαγραφή
  5. εσυ ρε μορτη μαγκα που αμα φυγεις απο τα μπλοκα δεν σε ξερει ουτε η μανα σου πως την εχετε δει???
    το πρωι στο κλαδεμα ,στο οργωμα και το βραδυ στ καφενειο(το μπλοκο)ωραια εεεεεε......
    και εμεις στ ταλαιπωρια...
    ρε ουστττττττττ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.