Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πίτα του Αερωπού Έδεσσας (φωτο)


Σε μια πολύ λιτή εκδήλωση και σε πολύ ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, έκοψε την πίτα του ο Αερωπός Έδεσσας, μια ομάδα Χάντμπολ που αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία, δηλαδή στα σαλόνια της Α Εθνικής και μάλλον λίγοι το έχουν καταλάβει και εννοώ λίγοι, διότι αυτή η ομάδα θέλει στήριξη και φροντίδα από όλους τους Εδεσσαίους.
Παρόν ήταν και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Δημήτρης Χρηστάκης, ο όποιος παρέθεσε και το γεύμα στους παίκτες. Ο Χρηστάκης είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.


 

Το φλουρί έτυχε στο νέο απόκτημα της ομάδας στον Βόσνιο Άλκη Μπάλλα. Ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Μπουτκάρης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Χρηστάκη για την  ευγενή του χορηγία και την συμπαράσταση της εταιρίας του προς την ομάδα, καθώς επίσης  και τους παίκτες για τις αποδόσεις τους και ευχήθηκε να τελειώσει το πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 
Ο κόουτς Πηλαλίδης, ο κρυφός άσσος αυτής της ομάδας στα παιχνίδια με τους μεγάλους, απευθύνθηκε στους παίκτες με αισιοδοξία και βλέπει την ομάδα ένα σκαλοπάτι κοντά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης τηλ: 6944500323
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.